Øyenbrynene mine forelsket seg i Nanobrow. Hvilke resultater gir det beste brynserumet?

Det kan virke som om det er lett å få brynene til å vokse ut. Men basert på egen erfaring kan jeg si at det absolutt ikke er enkelt. Det er ikke nok å la dem være i fred og la være å nappe dem for at hårene skal bli tykke og sterke.

Vet du hva brynene dine trenger? Jeg vet det allerede, jeg oppdaget det takket være brynserumet – Nanobrow! <3

Hvis du vil se hva mine resultater av å bruke serumet regelmessig var og hvordan Nanobrow forandret hva jeg syntes om daglig pleie, så les videre. Dette er ikke en vanlig omtale av dette produktet – dette er en ekte bit av Nanobrow.

1, 2, 3 … VAKRE ØYENBRYN!

Du lurer sikkert på hvorfor jeg bestemte meg for å prøve noe sånt som brynserum. Dette var min egen avgjørelse, og jeg er glad for at jeg tok den.

Faktisk er det ikke mange kvinner som innser hvor viktig det er med riktig pleie. Vi tror vanligvis at vi må godta brynene våre slik de er, og hvis vi ikke liker slik de ser ut, kan vi på det meste prøve semipermanent brynsminke. Men det finnes andre løsninger jeg vil fortelle deg om. Du kan enkelt forandre hvordan brynene dine ser ut. Hvordan?

Steg 1 – pleie

Det er bare sunne og velstelte bryn som er vakre. Vi kan pleie dem på mange måter, for eksempel med naturlige oljer. Men jeg anbefaler å bruke ferdiglaget brynserum som tar seg av disse små hårene fra innsiden og forbedrer dem dag for dag.

Steg 2 – forming

Hvis vi har brukt et godt pleiemiddel er det svært sannsynlig at brynene våre ble tykke og bustete. Nå er det på tide å gi dem riktig form. Napp brynene eller gå på skjønnhetssalongen slik at en pleier kan ta seg av brynene dine for deg.

Steg 3 – sminke

Til slutt bør vakkert formede og velstelte øyenbryn fremheves med sminke. En brynblyant og voks bør være nok til å lett fremheve sunne øyenbryn.

Dette er det jeg lærte da jeg prøvde å finne en måte å hindre brynene mine i å falle ut, og gjøre dem tykkere. Da kom jeg også over Nanobrow, som jeg og brynene mine forelsket oss i.

NANOBROW BRYNSERUM

Det er et profesjonelt pleiemiddel som regenererer og stimulerer brynenes vekst, og gjør dem tykke, sterke og mørke. Det er flerfunksjonelt – det gjør også hårene mer elastiske og glansfulle. I tillegg beskytter det dem mot skade.

Nanobrow er et produkt for alle de som har problemer med tynne, glisne, sprø øyenbryn som faller ut (akkurat som jeg hadde med mine øyenbryn før behandlingen). Er du en av dem? Prøv det da!

De beste ingrediensene

Alle disse egenskapene er resultatet av en pefekt kombinert sammensetning, hvor det er plass til innovative ingredienser som forbedrer vekst og styrke (som arginin), til naturlige planteekstrakter (ginseng og baicalein, soya og hvetekim), og til ingredienser som gir perfekt fuktighet (pantotenol). Formelen er grundig testet slik at du trygt kan bruke Nanobrow, selv om du har sensitiv hud.

Enkel påføring

Dette er enda en fordel ved dette produktet. Nanobrow bør påføres en gang om dagen, etter sminkefjerning og rett før leggetid. Det blir raskt ditt rituale for kveldspleie.

Serumet har en veldig praktisk applikator som gjør påføringen rask og enkel. Formelen absorberes med det samme – bare noen sekunder etter påføring.

Hvor mye koster det? Hvor kan man bestille det?

Pakken min ble levert på døren. Jeg bestilte på den offisielle nettsiden (nanobrow.no) og mener dette er det beste alternativet. Slik sørger vi for at produktet vårt er originalt og er effektivt. Produktet leveres raskt, billig og problemfritt på døren vår.

Nå til prisen. Selv om det kan se ut som det motsatte, er dette slett ikke dyrt. Selvsagt har jeg sett billigere brynserum, men sammensetningen og virkningen deres er helt katastrofal. Men jeg vet at det finnes mye dyrere og mindre effektive produkter. Etter min mening har Nanobrow helt riktig pris.

La meg få vite hva du synes om Nanobrow.

Snakkes!

21 Kommentarer “Øyenbrynene mine forelsket seg i Nanobrow. Hvilke resultater gir det beste brynserumet?”

 1. Marlene

  Veeeeel, nå vet jeg hva brynene mine trenger. Nanobrow er det de trenger 😉

  Svar
 2. Anne

  Jeg vet ikke om noen syns det hjelper, men jeg brukte å være helt mot at slike ting ville fungere. Om det ikke var for at jeg fikk Nanobrow i gave hadde jeg ikke kjøpt den. Nå anbefaler jeg produktet til alle og er en stor fan fordi jeg vet at det fungerer.

  Svar
 3. Elke

  Hva gjør den faktisk?

  Svar
 4. Miray

  Jeg er førstegangstitter her og må si at anmeldelsene dine er bra laget. Påitelige, interessante, masse informasjon. Det er åpenbart at du er til å stole på 🙂

  Svar
 5. Udyret

  Nanobrow er bra – formørker, gjør brynshårene tykkere og gjør at de små hårene popper opp for å forme brynet. HERLIG!

  Svar
 6. Juni

  Nå vet jeg hvor husbonden kan ta inspirasjon fra til gavelisten min 😛

  Svar
 7. Sara

  Jada, det finnes dyrere og mindre effektive alternativer… Revitabrow er et perfekt eksempel…

  Svar
 8. Liv

  For en og en halv måned siden kunne jeg sagt at ingen serum der ute kunne fått bryna mine til å se bedre ut, for ingenting fungerte for meg. Jeg er så fornøyd med de flotte resultatene og brynene mine er nydelige!

  Svar
 9. Mette

  Greit, jeg er med, jeg skal ha en! 😀

  Svar
 10. Eli

  Å få tykke bryn er lett når du har Nanobrow :))

  Svar
 11. Rita

  Hei, flott post! Ante ikke at det fantes serum til bryn. Skal definitivt prøve nanobrow, så takk for anmeldelsen!

  Svar
 12. Annika

  Nanobrow fungerte for meg på mindre enn en måned og la meg fortelle dere, brynene mine – har alltid vært en katastrofe. Nå er de tykke og har fin fasong. Ingen kan fortelle meg at å kjøpe brynsserum er bortkastet lenger. Nanobrow er best, perfekt, effekten er kjempebra.

  Svar
 13. Jessy

  Hørt så mye bra om denne allerede at jeg tror jeg vil ha en, kan den skaffes lokalt?

  Svar
  • marianne_f

   så vidt jeg vet kan den kun fås på produsenten sin nettside men leveringen er rask.

   Svar
 14. Karin

  effekten er genial, Nanobrow er billig for meg, fungerer bra og raskt. Jeg sier 10/10!

  Svar
 15. Hanne

  Den får høyest rangering fra meg også. Venninnen min nappet brynene så mye gjennom livet at hun ikke kunne få dem til å vokse ut igjen. Bare Nanobrow kunne hjelpe henne med å gro dem tilbake!

  Svar
 16. Miray

  Fantastisk anmeldelse. Jeg vil prøve ut Nanobrow fordi jeg har samme problemene med egne bryn. permanent makeup er ikke for meg. Flott at det finnes et alternativ.

  Svar
 17. Marta

  Jeg er nanobrowholiker også! Skål!

  Svar
 18. Brit

  Dette er flott, verdt hver eneste krone. Flott til å gjenopplive brynene og fylle ut ujevnheter.

  Svar
 19. Ida

  Jeg er så glad for at jeg fant denne anmeldelsen, hjalp meg å ta et vanskelig valg fordi jeg var på utkikk etter det beste brynsserumet. Ha en fin dag!

  Svar
  • Hanna

   Jeg er glad jeg kunne hjelpe til. Vennlige hilsner!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *