Ombre, balayage eller ensfarget? Hvordan blir du blond med best mulig resultat?

Før vi farger håret vårt tenker vi ofte gjennom dilemmaet rundt fargetonen og fargeteknikken. Det er derfor vi bestemte oss for å gjøre oppgaven iallefall litt enklere for deg. La meg fortelle deg hvilken farge du bør velge til håret, frisyren og personligheten din. Nyt lesingen!

Hvordan velger du riktig måte å endre hårfargen på?

1. Ensfarget

Dette er den enkleste måten å bli blond på. Du simpethen bare velger en farge, og det var det hele. Denne typen behandling kan utføres hjemmefra (dette gjelder også bleking). Hvem kommer til å få mest ut av denne teknikken? Alle som verdsetter billige priser og evnen til å utføre denne prosedyren fra komforten av eget hjem vil like denne metoden. Bare vær forsiktig, for enstonede farger kan se unaturlige ut og strippe volumet fra håret om du har tynt hår.

2. Ombre

Dette er en teknikk som involverer å bleke tuppene og gi røttene en mørkere fargetone. Hvem kommer til å få mest ut av denne populære teknikken? Dette ser pent ut på tykt og langt hår eller krøllete og bølgete hår, og utgjør det perfekte valget for kvinner som liker å skille seg ut og som ikke har tid til regelmessige besøk på frisørsalongen. Ombre ser ikke pent ut på oljete eller rett hår.

3. Balayage

Denne prosedyren involverer å påføre et par liknende farger rundt hverandre. Det bør se ut som at en farge flyter inn i den andre. Balayage ser nydelig ut på tynt hår og korte eller lange hårstrå. Dette er en tidløs behandling som passer alle kvinner.

Hvilken blondfarge bør jeg gå for?

Dette er ikke en utfordring. Fargen bør stå i stil med din type skjønnhet, hudfarge og klesstil. Du kan velge mellom:

  • hveteblond: en universalfarge og en forsiktig, varm tone som passer de fleste.
  • platinablond: en kaldtonet farge som ikke passer alle, da den fremhever enkelte skavanker.
  • mellomblond: et perfekt alternativ for brunetter som kombinerer bronsjetoner med blondt, balayage-teknikken gir best effekt