Nanoil Argan Olje Omtale

Arganolje Argan Oil

Dere spør meg ofte om helt naturlige planteoljer. Der vil vite hvilke jeg syntes er best, og derfor hvilken jeg vil anbefale. Det er også spørsmål rundt påføring av skjønnhetsprodukter.

I dag skal jeg klargjøre tvilen deres. Jeg skal også fortelle deg alt om den beste argan oljen jeg har klart å finne på markedet. Faktisk er det flere folk som deler samme mening. Hva er dette produktet? Det er Nanoil Argan Olje – favoritt planteoljen til kosmetologer, bloggere, skjønnerhets spesialister… men la meg starte fra begynnelsen. Her er omtalen av Nanoil Argan Olje.

Argan olje og stoffene dens som du kommer til å elske

Hvorfor er det verdt det å bruke argan olje for å forbedre hår og hud? Hvorfor er denne oljen, spesifikt, det mest populære naturlige skjønnhetsproduktet? Vel, for meg er det på grunn av sammensetningen. Visste du at ren argan olje består av over 200 aktive stoffer? Imponerende, sant? Noen stoffer du kan finne i kaldpresset argan olje er:

 • polyfenoler – stoffer som har store antioksidative krefter,
 • squalen – håndterer talgkjertler (får dem til å skille ut riktig mengde olje) og fukter tørre hudområder,
 • tekoferoler – et vitamin E komponent som bekjemper frie radikaler og sakker ned aldring,
 • Omega 3 og 6 – reparerer og glatter ut hud og hår, sakker ned aldring, i tillegg til å fremme yngre og sunnere hud,
 • butyrospermol – beskytter huden og roer irritasjon, inkludert de forårsaket av overkesponering av sol.

Nanoil argan oil og effekten den har på hud og hår

Stoffene som jeg nevnte over er bare en dråpe i havet av hva ren argan olje inneholder. Men jeg syntes disse fem stoffene viser hvilket potensiale dette helt naturlige skjønnhetsproduktet virkelig har.

Hva kan du bruke Nanoil Argan Olje til? Vel, jeg påfører det til håret mitt jevnlig, og bruker det som en massasje olje (side notat: jeg har oppdaget cellulitter på bena mine). Jeg må innrømme at innen en måned eller så, hadde håret mitt forbedret seg masse. Nå er det mykt, skinnene og veldig gladd. Jeg har ingne problemer med å sette opp håret i en nydelig frisyre, som jeg pleide å ha når jeg måtte kjempe mot krusete hår.

Når det kommer til huden, har den blitt smidigere og fastere. Celulitter er redusert, men jeg vet at det også er en sideeffekt av trening. Bare husk på at oljen ikke kommer til å fjerne dette hudproblemet helt på egen hånd.

Arganolje Argan Oil

Mine tanker om Nanoil Argan Olje

Denne oljen er mitt favoritt skjønnhetsprodukt som er helt naturlig. Jeg kunne skrevet en kilometer lang rapport om hvor mye jeg setter pris på allsidigheten til argan olje, men jeg tror det ville vært bedre om jeg bare ga dere en liten oppsummering i stedet. Det er vedt å kjøpe Nanoil Argan Olje fordi:

 • det er god verdi, og kommer i en større størrelse,
 • hjelper mot cellulitter og etterlader huden glattere,
 • er kald-presset og uraffinert,
 • er perfekt til hårolje behandling,
 • fungerer godt som et serum mot splittede tupper,
 • kan bli brukt på fjeset, negler, knær, føtter…
 • er en multitasker, som gjør den til et perfekt reiseprodukt.

Sertifisert Nanoil Argan Olje

Hvis du håper på å oppnå alle diss effektene, må du være sikker på at argan oljen du bruker er av den høyeste kvalitet. Om den klarer å oppnå de lovede resultatene kommer ann på hvordan den er utvinnet. I Nanoil Argan Olje sitt tilfelle, er den ikke raffinert, noe som betyr at den tar vare på all næringen. Denne oljen er også kald-presset, som igjen sørger for en høyere kvalitet på produktet.

For å summere, hvis du vil gi argan olje et forsøk, foreslår jeg Nanoil Argan Olje. Grip etter den, spesielt når du trenger en allrounder som vil hjelpe deg med å fikse både hud og hår.