Mitt Toppvalg for Varmebeskyttelse? Jeg Anbefaler De Beste Varmebeskyttersprayene for Håret

Hei 

Det begynner å bli en stund siden jeg har lagt ut anmeldelser over favorittproduktene mine – det er på tide! Denne gangen skal jeg oppsummere varmebeskyttende sprayer for håret. Er du nyskjerrig på toppvalgene mine?

Du finner listen over produkter nedenfor. La meg dele et par fakta med dere først. De viktigste!

Skader varmen virkelig håret?

Det gjør den, veldig mye. Tror du virkelig at håret ditt holder seg mykt, sunt og vakkert etter å ha rettet det hver dag i mange måneder? Nope, det stemmer ikke.

Husk på en livsviktig ting: høye temperaturer forårsaker skader på keratinforbindelsene i hårstrukturen, og gjør fordampingen av vann raskere.

Enkelt og greit ødelegger varme håret vårt på to måter. For det første tapper det vannreservene fra håret, som fører til tørrhet og avbrekt hår. For det andre skader det keratinet i håret, som er hovedbyggesteinen i det, som er årsaken til at håret blir svakere og mer sprøtt.

Hvordan beskytter vi håret mot varme da?

Det overrasker kanskje ikke at vi trenger kosmetiske produkter her. Ikke bare et hvilket som helst produkt heller. Vi er nødt til å strekke oss etter de som har temperaturbeskyttende egenskaper. Dette kan være oljer, balsamer eller serum, men for meg har varmebeskyttende sprayer alltid gitt best effekt. Hvorfor det?

 1. De har en lett konsistens som ikke tynger ned håret.
 2. De er enkle å bruke takket være sprayformatet
 3. De omhyller hvert eneste hårstrå med et usynlig, beskyttende lag.

Hvilken temperaturbeskyttende spray bør jeg velge?

Valg av riktig varmebeskytter garanterer at håret er trygt og resistent ovenfor temperaturskader. La meg presentere DE BESTE SPRAYENE – de mest effektive og uerstattelige blant dem.

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

nanoil VARMEBESKYTTENDE SPRAY
 • Beskytter mot temperaturer på opp til 220 grader Celcius.
 • Reduserer negativ påvirkning fra UV-stråler.
 • Styrker og revitaliserer svakt hår.
 • Tilfører glatthet, glans og motstandsdyktighet.
 • Gjør håret enklere å style og børste.

Dette er den beste varmebeskyttende sprayen jeg noensinne har brukt. Nanoil Heat Protectant er en kombinasjon av stoffer som beskytter håret mot skadelige faktorer, med silkeproteiner som har flott reparasjonspotensiale. Disse er tilsatt i en vektløs, vannbasert sprayformulering som lukter herlig og omhyller håret fra rot til spiss for maksimal beskyttelse. Den kan brukes i vått eller tørt hår. Det finnes mange flere fordeler også! Prøv den selv og sjekk ut alle de positive effektene.

Mer informasjon: nanoil.no

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY

 • Fungerer som et skjold mot temperaturskader.
 • Forebygger mot tørt hår.
 • Gir mykhet for enklere børsting.
 • Styrker, tilfører næring og fuktighet til håret.

Jeg likte denne rosa hårtåken med en gang fordi den har en fantastisk duft som holdt seg i håret mitt i timesvis. Balmain Thermal Protection Spray er lettvektig og effektiv. Formuleringen inneholder enkelte beskyttende virkestoffer og ekstra nærende ingredienser som pantenol og silkeproteiner. Produktet overlesser ikke håret, men det koster mye og varer ikke særlig lenge.

KEMON AND 13 HEAT SPRAY

 • Beskytter håret mot skader fra varmestyling.
 • Forebygger mot skader fra frie radikaler.
 • Minimaliserer tørt hår.
 • Fremhever den naturlige glansen i håret.

Denne varmebeskyttende sprayen er et av de billigste alternativene, men den lave prisen betyr ikke at kvaliteten er dårlig. Kemon kombinerer antioksidantrik ferulinsyre med grapefruktfrøekstrakt og stoffer som hjelper oss med å style håret vårt på en sikker måte. Produktet kommer i en enkel sprayflaske og har en lett konsistens, som fungerer bra selv for tynnere hårtyper som har tendens til å miste volum.

SCHWARZKOPF OSIS+ FLATLINER SPRAY

 • Beskytter mot temperaturer på opp til 200 grader Celcius.
 • Forebygger mot krusing og statisk elektrisitet.
 • Glatter ut og temmer uregjerlig hår.

Jeg er sikker på at det knallrøde ‘OSIS+’ symbolet på flasken er iøynefallende, og denne varmebeskytteren nekter å gå upåaktet hen! En lav pris og sprayapplikator for enklere påføring er også fristende. Formuleringen er beriket med styrkende proteiner fra silke og hvete, i tillegg til vegetabilske oljer og ekstrakter. Dessverre kan sprayen fra Schwarzkopf tynge ned håret.

OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

 • Beskytter mot høye temperaturer.
 • Reduserer avknekt hår og sprøhet.
 • Gjør stylingrutinen enklere for bedre og mer langvarige effekter.

Dette enkle utseende produktet er et kult alternativ for de som ønsker et produkt som forebygger mot temperaturskader og også får hårfrisyren til å vare lengre på en og samme tid. Den likner litt på en hårspray, men inneholder polymere for å beskytte mot ekstreme temperaturer. I tillegg finner du næringsstoffer som jojobaolje, pantenol, vitamin E og så mange som 12 botaniske ekstrakter i produktet! Den er en lettvektig spray som ikke overlesser håret og som følger med en deilig duft.