Nanoil Heat Protectant Spray. Beskytter den Virkelig Håret mens du Føner det?

varmebeskyttende spray for hår Nanoil

For en stund siden – faktisk ganske nylig – ble håret mitt litt for mye å takle. Siden jeg lever et hektisk liv og alltid er på farta har jeg gått til drastiske tiltak når det kommer til hårpleie… eller styling faktisk. En hårføner og flattjern var de eneste redskapene jeg brukte daglig. Jeg trengte ikke vente lenge for å se konsekvensene av handlingene mine. Desperat og livredd som jeg var begynte jeg å saumfare internett for å finne et mirakelprodukt som kunne hjelpe med med å unngå at varmeredskapene mine sprøsteker håret mitt. Og det var slik jeg fant en varmebeskyttende spray som gjør underverker!

Hårføner og flattjern – effekt på håret

Noen dager bare hater jeg håret mitt. Selv å sette det opp i de enkleste frisyrer gjør meg helt gal. Jo mer innsats jeg legger i å sette opp en frisyre som faktisk ser bra ut, jo mer mislykkes jeg. Til slutt går tålmodigheten min slutt og jeg drar fram hårføner og flattjern for å få jobben gjort. Den onde sirkelen fortsetter.

På grunn av daglig hårføning var håret mitt sprøtt og ekstremt tørt. Det var ingen glans igjen og alle tuppene var splitte. For å gjøre alt enda verre var de dehydrerte lokkene mine utrolig statiske! Til slutt hadde jeg fått nok og begynte å lete etter anbefalte reparerende hårprodukter. Jeg kom også fram til at jeg absolutt ville unngå liknende katastrofer i fremtiden.

varmebeskyttende spray for hår Nanoil

Beskyttelse mot varmeskader med Nanoil Heat Protectant Spray

Jeg var på utkikk etter varmebeskyttelse, og til slutt valgte jeg en lettvektig spray med ingredienser som holder på fuktighet i håret. Dette produktet heter Nanoil Heat Protectant Spray. Hvordan fungerer den?

For det første inneholder den silkeproteiner som omhyller hårstråene med et ultratynt lag som ikke lar fuktigheten unnslippe. De samme silkeproteinene fyller inn sprekker og reparerer skader. Dette fører til at håret blir enklere å håndtere, får ekstra sprett og blir mykt og glansfylt. 

For det andre inneholder Nanoil Heat Protectant Spray silikon. La meg roe ned bekymringene til de av dere som skvetter når dere hører ordet «silikon». Sprayen fra Nanoil inneholder amodimetikon, som er et lettvektig og vanlig silikon med antistatisk og beskyttende effekt på håret. Den klistrer ikke hårstråene sammen og er enkel å fjerne med vanlig sjampo.

I tillegg til dette glatter Nanoil Heat Protectant Spray ut det ytterste laget på hårstråene, som gir fantastisk glatt og mykt utseende. Dette reduserer risikoen for mekaniske skader håret eksponeres for når du børster det eller bruker lue. Det samme virkestoffet beskytter også håret mot høye eller lave temperaturer og alle andre former for angripere.

varmebeskyttende spray Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray – resultatene jeg la merke til i håret mitt

Da var vi ferdig med teorien, nå kan vi fokusere på hvordan Nanoil Heat Protectant Spray fungerer i praksis. Det aller første som slo meg var den lettvektige konsistensen i sprayflasken. Jeg kan ikke komme på en mer lettvint måte å bruke et produkt på enn ved å spraye det over håret. Og dette gjorde jeg alltid etter dusjen, da håret mitt fortsatt var vått. Jeg brukte håndkle for å bli kvitt overflødig vann og sprayet Nanoil Heat Protectant Spray over hele håret mitt. Etter føning så lokkene mine fantastiske ut: glansylte, myke og fyldigere på ett eller annet vis. De føltes ikke knusktørre lengre.

I skrivende stund er flasken min med Nanoil Heat Protectant Spray nesten tom, og jeg tror nok jeg må bestille på nytt snart. Uansett vil jeg konkludere med at utseendet på håret mitt har forbedret seg vesentlig siden jeg begynte å bruke denne varmebeskytteren. Og siden den anbefales for alle hårtyper bør du ikke nøle med å gi den et forsøk du heller. Bare forestill deg å kunne skru opp flattjernet til hele 220 grader Celcius, for så å style håret ditt helt trygt uten å fjerne dyrebar fuktighet fra det. Og alt dette kan du få til om du sprayer håret ditt med Nanoil Heat Protectant Spray rett før du varmestyler det.

Lær mer: www.nanoil.no

Jeg vil gjerne høre om måtene dere holder håret deres sunt på når dere varmestyler det – legg igjen en kommentar da vel!