Mitt nyeste hudpleiefunn: Nanoil Anti-Redness Face Serum

topprangert ansiktsserum mot rødhet Nanoil

Jeg er helt sikker på at du veit at jeg elsker å prøve ut nye skjønnhetsprodukter. Selv om jeg ikke prøver absolutt alt som lanseres, føler jeg at det er mange produkter som renner inn i hendene mine i året.

Naturligvis klarte jeg ikke å dy meg når jeg så at Nanoil hadde lansert et nytt ansiktsserum. Jeg kjøpte det nesten umiddelbart på den offisielle Nanoilbutikken (link nedenfor), så nå kan jeg gi deg min ærlige anmeldelse av Nanoil Anti-Redness Face Serum. Les videre for å lære grunnleggende informasjon om dette produktet, samt inntrykkene og tankene mine. La oss begynne, eller hva?

Hvordan bruker jeg Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Siden ansiktsserumet følger med en dråpeteller er påføringen superenkel. Du trenger bare å dryppe et par dråper av produktet i ansiktet, spre miksturen med fingrene over ansikt og nakke, for så å hjelpe huden med å absorbere produktet med en skånsom massasje. Selvfølgelig skal du rense ansiktet før dette. Og når serumet er helt penetrert, følger du på med solkrem.

Jeg inkluderte Nanoil Anti-Redness Face Serum i morgenrutinen min, og jeg kan fortelle deg at det ikke ødelegger sminken min på noe som helst vis.

serum for ansiktsrødhet Nanoil

Hvilke resultater har jeg lagt merke til?

Det aller første som slo meg et par øyeblikk etter påføring var at huden min føltes avslappet. Jo mer jeg brukte Nanoil Anti-Redness Face Serum, jo bedre så huden min ut. Jeg merket mindre rødskjær, og mindre edderkoppårer generelt. Jeg var ikke lenger oppslukt av å dekke til rødsprengtheten med concealer, som jeg faktisk aldri klarte å dra fra hjemmet mitt uten. Bortsett fra disse tingene vil serumet også fylle opp huden med fuktighet og næringsstoffer, som er grunnen til at huden min ser bedre og sunnere ut.

Hva er hovedingrediensene?

Dette serumet ville ikke klart å levere slike resultater om det ikke besto av så mange planteekstrakter. Overraskende nok klarte jeg ikke finne noe som helst unødvendig fyllstoff i ingrediensoversikten, som er fantastisk. Jeg tenker det finnes fire ulike naturingredienser som er verdt å nevne. Bare se:

  • lindentreekstrakt, som har lindrende effekt på huden
  • sypresskjegleekstrakt tilfører fuktighet og beskytter huden mot irritasjon
  • kastanjebarkekstrakt lukker sprengte blodkar
  • Boerhavia Diffusa-rotekstrakt har antiinflammatorisk effekt

Er Nanoil Anti-Redness Face Serum et kostnadseffektivt produkt?

La meg begynne med å fortelle deg hvor mye produkt du får per flaske – det er 50 ml faktisk, som er… mye! De fleste ansiktsserum jeg har prøvd ut inneholder bare 30 ml, eller enda mindre. Det er derfor jeg mener at det å kjøpe et ansiktsserum fra Nanoil er rimelig. Jeg foretrekker å kjøpe et større produkt som varer lengre istedenfor å måtte kjøpe inn mindre porsjoner flere ganger.

Når det kommer til prisen er jeg ikke sikker på om dette lindrende ansiktsserumet kommer til å koste så mye som det gjør nå, men for meg er prisen grei. Jeg tenker at Nanoil Anti-Redness Face Serum og effektene man oppnår med produktet er verdt hver eneste krone.

beste ansiktsserum mot rødhet Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum – min mening

Min mening er at Nanoilserumet bør være en go-to for de som har sensitiv og rødsprengt hud. Likevel er jeg helt sikker på at du kan dele serumet med romkameratene – eller hvem som helst – fordi Nanoilproduktet er så skånsomt. Det fungerer bra for moden og akneutsatt hud også. Jeg ville bare si at selv om Nanoil Anti-Redness Face Serum er laget for sensitiv og rødsprengt hud, vil andre også bli fornøyd med effekten produktet har på huden.

Som jeg nevnte ovenfor kjøpte jeg serumet fra den offisielle Nanoilbutikken – nanoil.no – men jeg vet at det også finnes andre e-butikker som selger skjønnhetsprodukter fra Nanoil.

Vennligst legg igjen alle spørsmål du har i kommentarseksjonen nedenfor innlegget. Jeg hadde også elsket å høre hva dere tenker om Nanoil Anti-Redness Face Serum 🙂