Mine Topp Ansiktsserum med vitamin C. Hvilket Synes jeg er Best?

Ansiktsserumene mine med vitamin C er kanskje de viktigste produktene jeg har på badet. Jeg tror noen av dere er enige når det kommer til dette. Tross alt er serumet i stand til å lysne opp og glatte ut huden, frigjøre den fra rynker og pigmentflekker… og alt dette på en-to-tre! Når det er stabilisert og levert i form av et ansiktsserum vil vitamin C gjøre huden din feilfri. På en måned blir ansiktshuden din lysere, jevnere og helt feilfri – bare velg det riktige produktet og bruk det daglig. Men hvilket ansiktsserum med vitamin C er det beste?

Det absolutt livsviktige vitamin C i hudpleie

Vitamin C er et av de kosmetiske ingrediensene som har gått gjennom mest antall kliniske tester. Kosmetikkindustrien har brukt dette næringsstoffet i en stund nå, og det er fortsatt et av de vanligste ingrediensene som brukes med stor kraft. Interessant nok finnes det intet alternativ til vitamin C, som betyr at næringsstoffet ikke kan erstattet av noe annet. Effektene kan ikke sammenliknes med det andre stoffer får til.

I tillegg har vitamin C blitt bevist å passe for hud i alle aldre og typer. Denne fantastiske kvaliteten gjør det til et universelt kosmetisk virkestoff. Interessant nok trenger huden dette næringsstoffet for å fungere ordentlig og for å holde seg vakker. Sist men ikke minst er det verdt å innse at vi mennesker ikke klarer å lagre vitamin C i kroppene våre. Dette betyr at vi må levere vitamin C til huden vår på egenhånd ved å for eksempel introdusere et ansiktsserum med tilsatt vitamin C i den daglige hudpleien. Dette er et av de enkleste måtene man kan opprettholde de riktige nivåene av vitamin C i huden på.

Egenskaper – vitamin C

Som vi nevnte tidligere er vitamin C et virkelig kraftfullt og vidunderlig virkestoff. Det er imponerende at du oppnår så mange fordeler for huden med bare ett stoff. Hva er det egentlig du oppnår? Vitamin C:

  • er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler
  • styrker blodkapillærveggene
  • reduserer rødsprengthet i ansiktet
  • håndterer og beskytter mot negativ effekt fra UV-stråling (merk: jo mer huden eksponeres for sollys, jo raskere vil vitamin C-nivåene synke)
  • fremmer cellefornyelsen, som gir fornyet hud
  • lysner opp huden og fjerner pigmentflekker
  • stimulerer kollagenproduksjon i huden, håndterer hengehud
  • bekjemper inflammasjoner og motvirker akne
  • balanserer talgproduksjonen

Som du kan se er vitamin C i stand til å gjøre mye for oss. Og for å oppleve disse fordelene anbefaler vi deg å skaffe deg et bra ansiktsserum som er beriket med dette næringsstoffet. For å hjelpe deg med dette skal jeg fortelle deg litt om hvilke serum som fungerte for meg.

Topprangert ansiktsserum med vitamin C for Lysere og Vakrerere Ansiktshud

FØRSTEVALGET MITT: Nanoil Vit. C Face Serum

Nanoil Vit. C Face Serum

Etter å ha sett over ingredienslisten visste jeg at dette serumet var verdt pengene. Det inneholder 3-0-etylaskorbinsyre, som for øyeblikket er den beste formen for vitamin C. Det penetrerer dypt inn i huden for å forbedre den fra innsiden. Jeg merket også at Nanoil Vit. C Face Serum inneholder en antioksidant fra Punarnava. Denne asiatiske planten er kjent for den oppglødende effekten, og gjør huden yngre utseende og jevnere, akkurat som vitamin C. Når jeg sjekket ut størrelsen på flasken så jeg at den var på 50 ml, som ikke er vanlig. De fleste ansiktsserum inneholder enten 30 ml eller enda mindre. Og det blir bedre når du får vite at prisen er veldig rettferdig. Det er derfor alle har råd til Nanoil Vit. C Face Serum så de kan oppnå ungdommelig og uthvilt hud uten rynker eller skavanker. La meg bare få legge til at du kan bruke dette serumet før sminke, for det etterlater ikke kliss i ansiktet etter påføring.

Produkt nettside: www.nanoil.no

ANDREVALGET MITT: Obagi, Professional C Serum 20%

Obagi er juvelen min, et serum jeg elsket av hele mitt hjerte og som jeg brukte ofte. Selv om det tilfredstilte behovene huden min hadde, gråt jeg litt på innsiden hver gang jeg kjøpte det – det koster kjempemye! Jeg vet også at Obagi Professional C Serum 20% ikke inneholder den nyeste formen for vitamin C, men likevel leverer serumet fantastiske resultater. Jeg mener at det forbedrer huden og at det ikke er noe å klage over rett og slett. Serumet passer for alle, inkludert de med moden hud. Dette oppglødende serumet inneholder en gigantisk porsjon antioksidanter, som gjør det bra på å forsinke aldringsprosessen. Jeg brukte å bruke Obagi Professional C Serum 20% ved sengetid fordi formuleringen kunne kjennes litt for tykk ut. Men når jeg våknet var ansiktet mitt alltid mykt, uthvilt og vakkert. For meg er Obagi Professional C Serum 20% et veldig bra ansiktsserum som tilbyr en stor porsjon vitamin C.

TREDJEVALGET MITT: Ole Henriksen, Truth Serum

Rett på meg om jeg tar feil, men jeg tror Ole Henriksen er et ganske kjent merke, eller hva? Og det er synd, spesielt fordi de lager så gode produkter som Truth Serum. Selv om det ikke er formulert med den beste formen for vitamin C er det i stand til å gi meg resultatene det lovet. Dessverre er det ikke billig. Om du tror serumet er dyrere enn de andre fordi de tilbyr mer produkt vil du også bli skuffet. Ole Henriken Truth Serum kommer i en vanlig flaske på 30 ml. Men la oss fokusere på det positive. Du vil elske serumet fordi det tilbyr en stor porsjon kollagen som reduserer rynker og forsinker aldringsprosessen. Aloe Vera gjør huden fuktig og næret. Appelsinekstrakter revitaliserer huden og fremmer økt cellefornyelse. Regelmessig bruk gir deg perfekt, plettfri hud.

FJERDEVALGET MITT: La Roche-Posay, Pure Vitamin C

Dette er et rimelig oppglødende serum som er rettet mot matt og trøtt hud. La Roche-Posay Pure Vitamin C ansiktsserumet gir deg gløden tilbake, og dette skjer fort. Det er formulert med en stor dose ren vitamin C (ikke stabilisert). Serumet inneholder også salisylsyre som fremmer økt cellefornyelse og en annen, svært unik ingrediens: neurosensin peptid, som forsinker aldring, forbedrerer elastisiteten i huden og lindrer irritasjoner. Jeg liker den friske og vannbaserte konsistensen. La Roche-Posay Pure vitamin C absorberes raskt inn i huden, som gjør den synlig fuktigere.

Finnes det flere ansiktsserum jeg bør vurdere å prøve?

For nå er dette alle de oppglødende ansiktsserumene jeg syns er effektive på å forbedre utseendet på ansiktshuden. Jeg tror jeg også kan anbefale deg å prøve ansiktsserumene med vitamin C fra Sesderma, The Ordinary og Drunk Elephant. Jeg vet at mange av brukerne deres liker produktene, men de hjalp meg ikke noe særlig!

Har du et favorittserum med vitamin C?