Drømme ansikts serum! Min skjønnhetsrutine med Nanoil Face Vit. C serum

Hei,

Gjett hva! Jeg har akkurat oppdaget det beste serumet! Unnskyld meg hvis jeg virker veldig ivrig, men jeg vil bare komme rett til poenget og gi deg denne viktig informasjonen. Så la meg invitere deg til denne vurderingen av det beste vitamin C serumet som er lansert av Nanoil.

Nanoil vitamin C face serum
PRODUKTBESKRIVELSE

Dette serumet ser virkelig nydelig ut og selges i en stor flaske (den har 50 ml i stedet for de vanlige 30 ml). Det mørke glasset beskytter serumet mot å ødeleggelse. Jeg har brukt min i 2 måneder nå, jeg har bare brukt halvparten av den og serumkonsistensen forblir uendret og er nøyaktig den samme som den første dagen jeg åpnet den.

Nanoil vitamin C face serum
HVORFOR ER DET BESTE SERUMET?

For meg er dette et av få serumene som faktisk tilbyr så fantastiske komponenter. Jeg visste at jeg trengte dette serumet da jeg så vitamin C på emballasjen. Men dette er ikke bare hvilken som helst vitamin C, men det fineste – det absorberes på et blunk og når de dypeste lagene i huden. Jeg er ikke sikker på om du er klar over dette, men andre former for vitamin C er ganske ustabile, så effektene de leverer er langt fra tilfredsstillende. Tro meg eller ikke, men jeg har prøvd ganske mange vitamin C-produkter i livet mitt, til og med noen dyrere. Effektene var ikke synlige. Heldigvis er dette ikke tilfelle med Nanoil face serum. Hvorfor er det annerledes? Fordi den er formulert med etylaskorbinsyre, er den ekte vitamin C i sin fineste form.

Likevel er ikke dette alt fordi dette Nanoil-face serumet består av en annen fantastisk naturlig ingrediens: boerhavia diffusa rotekstrakt som har antiinflammatoriske egenskaper og er kjent for å være en svært effektiv antioksidant. For de som ikke er 100% sikre på hvilken rolle antioksidant har, la meg gi deg et kort sammendrag. Antioksidant bekjemper frie radikaler, beskytter huden og forsinker aldringsprosessen.

Tenk deg å kombinere den fineste typen av vitamin C med boerhavia diffusa rotekstrakt! Imponerende, ikke sant? Så, la oss gå videre til det problemet som er det viktigste: HVORDAN FUNGERER DETTE SERUMET?

Nanoil vitamin C face serum
BRUK & FØRSTE BRUK

Jeg bestemte meg for at jeg skulle bruke dette ansiktsserumet to ganger om dagen: morgen og kveld. Jeg ønsket ikke å legge til flere skjønnhetsprodukter, selv om jeg virkelig ønsket å bruke Nanoil Argan Oil ved leggetid (det er 6 av disse fantastiske naturlige oljene). Men en test er en test, så jeg brukte serumet alene hver eneste dag, for å best kunne se resultatene.

Ikke mer enn en bruk av Nanoil Vitamin C Face Serum hadde magisk effekt på huden min. Huden min ble Lys, glødende og propp full med energi med jevn tekstur. Jeg var så overrasket og fornøyd at jeg ikke kunne se noe poeng i å dekke ansiktet mitt med foundation, derfor fikset jeg meg med mascara og fikset øyenbrynene med en blyant, og det var hele sminken min. Til min store overraskelse var huden min perfekt hele dagen! Fantastisk, Nanoil!

Nanoil Vitamin C face serum
EFFEKTER PRODUSERT ETTER 2 UKER

Daglig bruk av Nanoil face serum ga meg gode resultater. Bortsett fra det faktum at huden min så godt uthvilt hver dag og jeg til slutt sluttet å se ut som en zombie, og jeg sparte min favoritt Kat Von D foundation (jeg trengte ikke å bruke den i det hele tatt!), jeg la merke til at etter disse 14 dagene med Nanoil ansiktsserum ble hudtonen min jevnere! Hver gang sommeren tar slutt, blir hudfargen min ujevn og jeg får små pigmentflekker, som hovedsakelig vises på kinnene siden det er der huden min er mest følsom. Så jeg kunne endelig merke at alle de stygge flekkene var borte! To uker, og du kan se at huden er lysere og gløder. Yeeey!

Nanoil vitamin C face serum
EFFEKTER ETTER 1 MÅNED 

Vitamin C serum fra Nanoil er perfekt både for unge jenter som har misfarging og arr etter kviser, samt for voksne kvinner som kjemper mot de første tegn på aldring. Hvor kommer dette fra? Igjen, fra mine observasjoner. Etter 4 uker la jeg merke til at bortsett fra å få glødende og jevn hud, var det nesten ingen spor av fine linjer – alle rynker ble redusert i størrelse! I tillegg forbedrer Nanoil Vitamin C Face Serum hudens motstandsdyktighet, etterlater den smidig. Jeg kan også si at huden min er bedre hydrert med dette serumet, og jeg kan virkelig føle det. Jeg kunne heller ikke oppdage nye kviser eller andre urenheter som dukket opp i ansiktet mitt. Til slutt vet jeg at huden min er godt beskyttet mot forurensning (f.eks. Smog og giftstoffer).

Nanoil Vitamin C face serum
EFFEKTER ETTER 2 MÅNEDER

Den andre måneden med Nanoil C-vitamin serum var min beste så langt: Jeg vant kampen mot de første tegn på aldring. Jeg husker en fremmed på en pub som spurte meg hvilket universitet jeg gikk på. Ja …du leste riktig … Men jeg skal komme tilbake til effektene. Jeg så jat huden min var mer ungdommelig, fri for urenheter, det var ikke overflødig talg eller misfarging. Nå kan jeg fortelle deg at Nanoil vitamin C face serum har virkelig gode effekter! Beskyttelse.  Motstandsdyktighet. Beskyttelse. Hva mer kan du muligens ønske deg fra et serum?

Nanoil vitamin C face serum
MIN MENING OG KONKLUSJON

For å konkludere er dette DET ENESTE ANSIKTSSERUMET SOM KLARTE Å FIKSE ALLE MINE PROBLEMER. Unnskyld meg for å være så begeistret for dette serumet, men jeg vil understreke hvor overrasket jeg er. Alt ved dette ansiktsserumet er perfekt: resultater, effektivitet og til og med prisen! Hvis du sammenligner resultatene med pengene du må betale for det, vil du bli sjokkert hvor lite du bruker på det!

Vitamin C serumet lansert av Nanoil får bare positive kommentarer og anmeldelser, jeg kunne ikke finne noen negativ kommentar. Det jeg har lagt merke til er at mange jenter setter pris på dette serumet for at de trenger seg lett inn i huden og det at det er egnet for lett påføring før de sminker seg. Generelt gir Nanoil Vitamin C Face Serum deg perfekt hud fra første gangs bruk for senere å forsterke denne effekten for til slutt å gi deg elastisk, sunn, glødende og nydelig hud.

Kjenner du til dette serumet? Hva er din mening om å bruke vitamin C? Har du klart å finne den beste formen for vitamin C? Hvis ikke, må du prøve Nanoil Vitamin C Face Serum. For meg er dette definitivt det beste ansiktsserumet!