Mine Favoritthårmasker med Keratin – Anmeldelser for de Beste Produktene!

Dere spør meg ofte om favoritthårmaskene mine, og jeg har faktisk tre av dem. De har kanskje en egenskap til felles, nemlig at hver av dem inneholder keratin. Når jeg er ute og handler legger jeg ofte til noen keratinbaserte produkter i handlekurven. Alle hårtyper trenger denne ingrediensen. Uansett om håret ditt er skadet eller sunt vil keratin kunne hjelpe det. Ved å lese videre vil du finne ut mer om høyt elskede og bestfungerende hårmasker jeg har prøvd så langt. <3

Trenger alle hårtyper keratin?

Det viser seg at keratin utgjør 80% av håret vårt. Når keratinnivåene synker blir håret matt, tørt og tar lett skade. Kun produkter som er beriket med denne ingrediensen er i stand til å nå dypt nok til å gjenoppbygge håret. Regelmessig bruk av slike kosmetiske produkter gjenoppretter glansen, mykheten og motstandsdyktigheten, men for det meste reparerer de hårstrukturen. Ingrediensen sørger også for at håret beskyttes mot skader utenfra (som kjemiske behandlinger eller mekaniske skader). Jeg foretrekker å bruke keratinbaserte masker istedenfor balsam fordi de er kraftigere og faktisk har en effekt på hårets tilstand og utseende.

Hvordan bruker jeg keratinhårmasker?

Først vasker jeg håret som vanlig, og her er det viktig å huske på at du må skvise ut overflødig vann i et håndkle – ved å gjøre dette vil masken holde seg i håret istedenfor å dryppe vekk. Deretter jobber jeg masken jevnt gjennom håret (fra midten), og om jeg har nok tid børster jeg gjennom håret for å sørge for at produktet er jevnt spredt. Etter ti minutter bruker jeg lunkent vann for å skylle ut produktet. Jeg tror at sparsom bruk av masken er viktig fordi for store mengder av slike produkter kan tynge ned håret og gjøre det fett og oljete. Det er ikke resultatet vi ønsker oss eller hva? Jeg har gjort denne feilen en gang eller to så klart, men så fant jeg ut hvor mye produkt jeg burde bruke.

Nanoil Keratin Hair Mask

Denne masken er stappfull av keratin – som er hovedingrediensen og ikke bare en tilsetning. Nanoil scorer et ekstrapoeng for det! Produsentene tilsatte en hydrolysert type med bittesmå molekyler, og dette sørger for at keratinet penetrerer dypere inn i håret. Som resultat repareres skadene på kort tid. Et ekstra komponent som kalles for pantenol gjør håret mer motstandsdyktig, og aller viktigst fuktig. I tillegg blir håret silkemykt og glansfylt. Nanoil Keratin Hair Mask garanterer at du får en god hårdag, og det er derfor jeg bruker produktet aller oftest.

Nanoilmasken er det mest multitaskende hårproduktet jeg noensinne har prøvd. Det er enkelt å bruke, alt jeg må gjøre er å la produktet sitte i 3 til 20 minutter – det tynger aldri ned håret mitt. Du får produktet i en krukke på 300 ml til en god pris. Om du føler for å lære mer kan du gå inn på www.nanoil.no. Jeg kjøper hårmasken via nettsiden.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Ulike oljer har også gunstig effekt for håret mitt. Arganoljen som er tilsatt er karakteristisk for produkter fra Moroccanoil, og det er også inkludert i denne masken. Moroccanoil Restorative inneholder også keratinproteiner og sheasmør. Jeg bruker det ikke hver gang jeg vasker håret, bare en gang i uken. Hvis ikke ville produktet tynget ned håret mitt. Jeg elsket duften masken hadde med en gang, og etter litt tid la jeg merke til at produktet hadde nærende og styrkende effekt på håret mitt. Det holder seg på hele dagen og tilfører fuktighet. Det var bare veldig synd at masken ikke reduserer statisk elektrisitet. Moroccanoil Restorative Hair Mask er tykk, og jeg må bruke en stor mengde produkt for å dekke hele håret. Selv om jeg bruker masken en gang i uka varer den meg ikke særlig lenge.

Lanza Keratin Healing Oil Hair Masque

En venninne jeg kjenner er frisør, og det var hun som anbefalte Lanza Keratin Healing Oil Hair Masque til meg. Det er lett å finne produktet på nett. Jeg likte hovedsakelig den intense utglattende effekten som temmer selv ekstremt statisk hår. Regelmessig bruk reparerte håret mitt, som må ha vært på grunn av keratinproteinene. Produktet inneholder Phyto IV Complex, som tilfører dyptgående fuktighet. Jeg skulle bare ønske jeg kunne oppnå resultatene raskere. Om du vil at produktet skal fungere må du nemlig vente lenge og bruke masken ofte, helst hver gang du vasker det. Likevel vil tålmodigheten lønne seg, fordi Lanza Keratin Healing Oil Hair Masque gir håret en totaloverhaling. Dessverre måtte jeg bruke hele to krukker med produkt før jeg oppnådde ønsket resultat! Om du ikke skremmes av prisen ville jeg prøvd den ut, men masken er ikke uslåelig og jeg mener det finnes billigere masker der ute som også fungerer fantastisk (og raskere!).

Vennligst fortell oss om dine favoritthårmasker med keratin. Jeg ser frem til å prøve ut nye produkter! <3