Keratinhårmaske fra Nanoil. Jeg kjøpte den, brukte den og jeg elsket den!

Jenter,

Rekk opp en hånd om du har eller har brukt å ha skadet hår.

Jeg kan se disse fantasihendene deres. Selv jeg – på tross av at jeg vet hvordan jeg tar vare på hår – har gjort mange feil. Jeg mishandlet faktisk håret mitt så voldsomt at jeg måtte redde det. For det meste gikk jeg på redningstokt etter kosmetiske produkter som var laget for skadet hår, men det ble ulike produkter hver eneste gang.

I det siste har jeg prøvd å gjenopplive håret mitt med Nanoil Keratin Hair Mask, og vet du hva? For meg er dette den beste hårmasken man kan bruke for dyptgående og reparerende effekt!

Naturligvis håper jeg at jeg ikke vil trenge den igjen og at håret vil holde seg vakkert for alltid… Men om jeg må gjøre noe for å styrke og reparere det igjen, ville jeg definitivt ikke klart meg uten dette produktet. Det er rett og slett brilliant <3

Vil du vite mer om det? La oss begynne!

Nanoil Keratin Hair Mask. Hva er dette lille underverket?

Dette er et av de mest populære hårmaskene for sprøtt og skadet hår. Det anbefales av mange skjønnhetsbloggere og – som er enda viktigere! – også av frisører!

Hvorfor tror jeg at Nanoils’ keratinbaserte hårmaske er aller best? Fordi den er det! Faktisk er det et par årsaker bak hvorfor det er verdt å legge dette produktet til i skjønnhetsrutinen din, og den viktigste av dem er den nøye utvalgte formuleringen som skjules i en elegant krukke.

▶ INGREDIENSER – Nanoil Keratin Hair Mask inneholder en enkel formulering uten parabener, ftalater og andre rare fyllprodukter. Hovedrollen spilles av flytende keratin som reparerer skadde områder på hårskaftet, og effektene forsterkes av provitamin B5, som vanligvis kalles pantenol.

▶ SAMMENSETNING – Dette er en 100% veganervennlig hårmaske som ikke involverer dyretesting eller animalske produkter under produksjon. Den er lettvektig og gjør ikke håret flatt, som gjør påføringsprosessen veldig behagelig.

▶ EFFEKTER – Jeg har ikke funnet en mer effektiv dyptgående og reparerende hårmaske enn Nanoil Keratin Hair Mask. Ved aller første bruk forvandler den sprøtt hår til mykt og lettstylet hår. Hvilke effekter kan du forvente å oppnå om du fortsetter å bruke den regelmessig over lengre tid? Jeg skal besvare dette spørsmålet nedenfor.

Generelt sett synes jeg at du mottar god verdi for pengene med Nanoils’ keratinbaserte hårmaske – den varer lenge, leverer ønsket resultat, er lettvektig og består av ingredienser av toppkvalitet, og du må ikke betale i dyre dommer for å skaffe deg alt dette.

Hårmaske for skadet hår som faktisk fungerer!

La meg fortelle litt mer om effektene, for dette er det aller mest interessante. Hvordan fungerer Nanoil Keratin Hair Mask på håret mitt?

Jeg har brukt dette produktet i 3,5 uke nå. Naturligvis forventet jeg ikke så mye. Jeg tenkte at «om det fungerer, så gjør det det, om det ikke gjør det, så var det synd.» Og jeg ble overrasket, for jeg kunne merke de første effektene etter kun ett bruk – håret mitt ble mykt, glansfylt og enklere å børste, som er en gigantisk fordel fordi hårstråene mine vanligvis er så vanskelige å fjerne floker fra etter sjampovask. Det ble enda bedre ved påfølgende bruk fordi Nanoils keratinbaserte hårmaske:

  • styrket og forbedret motstandsdyktigheten på håret mitt.
  • hjalp meg med å ta farvel med splitte tupper.
  • reduserte sprøhet og tørrhet i håret mitt.
  • etterlot håret mitt skinnende og mykt.
  • hjalp med å takle krusete hårlokker.

Etter et par dusin ulike hårprodukter som kun fungerte i teorien eller på etiketten, var det å oppdage Nanoil Keratin Hair Mask en flott forandring for meg. Vet du hva, bare prøv den ut og se selv!

Påføring av Nanoils’ keratinhårmaske

Helt til slutt kommer et par ord om påføring av en av Nanoils’ hårmasker – ikke bare den keratinbaserte typen, men også alle de fem typene som tilbys av Nanoil. Om du vil lære mer om andre hårmasker fra Nanoil kan du besøke [nanoil.no].

Jeg drar masken gjennom håret med fingrene etter hver sjampovask, som er hver 3-4 dag. Om du vasker håret ditt hver dag kan du bruke keratinmasken hver dag også, eller annenhver vask. Jeg liker at du kan bruke dette produktet når du selv ønsker. Når håret er rent skviser jeg ut overflødig vann og sprer en porsjon med Nanoilmaske inn i fuktig hår, fra rot til spiss. Jeg masserer det jevnt inn ved å dra fingrene langs hårlengden. Jeg lar den sitte i minst 15 minutter for å gi keratinet nok tid til å penetrere håret og gjøre det det skal. Du kan skylle ut maskerestene etter 15 minutter og style håret som du vanligvis gjør. Jeg liker å la håret tørke, men om du liker å bruke hårføner er det bare å kjøre på.

For meg er dette et av de enkleste og mest brukervennlige måtene jeg kan reparere håret mitt på.

Fortell meg i kommentarene om du bruker eller kjenner til Nanoils hårmasker. Om du gjør det vil jeg vite om du er fornøyd med effektene. Jeg er virkelig nyskjerrig på det!