Min måte å Lindre Sensitiv Hud på? Et Ansiktsserum

Hei! 🙂

I det siste har dere spurt og spurt angående ansiktsserum. Siden det hopet seg opp med dusinvis av disse forespørslene bestemte jeg meg for å vise dere en oversikt over favorittproduktene mine. Denne gangen skal jeg kun fokusere på ansiktsserum mot rødskjær.

Selv om sensitiv og rødsprengt hud er et av de mest krevende hudtypene å pleie, finnes det enkelte behandlinger og produkter du kan bruke for å umiddelbart lindre og oppnå forbedret ansiktshud. Disse behandlingene hjalp huden min å holde seg rolig og den var mye mindre overfølsom. Selvfølgelig har ikke serum kraften til å bokstavelig talt fjerne sprengte blodkar fra huden din, men du kan iallefall reparere eller minimalisere hvor synlige de er.

Helt siden jeg introduserte et ansiktsserum mot rødskjær i hudpleierutinen min ser jeg at huden min er mye mindre sensitiv og ser mye bedre ut. Det er derfor jeg er 100% sikker på at alle med rødsprengte hudtyper kan finne et ansiktsserum som funker for dem. Jeg håper virkelig at listen jeg skal vise deg nedenfor vil hjelpe deg med dette. Enkelte av ansiktsserumene du skal få lese om nå hjalp også venninnene mine med sine problemer.

Mine Topp 4 Ansiktsserum mot Rødskjær

1 PLASS: NANOIL og deres ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL og deres ANTI-REDNESS FACE SERUM

Jeg bare måtte bestille dette serumet når jeg så at det kom i en flaske på 50 ml og ikke kostet en formue. Siden jeg hadde så mye serum å bruke nølte jeg ikke med å bruke det to ganger om dagen fordi jeg visste at jeg ikke kom til å gå tom på en stund. Jeg er imponert over at Nanoil Anti-Redness Face Serum begynte å forbedre huden min øyeblikket jeg tok det på. Ikke bare ga det meg følelsen av avslappet og rolig hud, men det begynte også å gjøre ansiktshuden min mindre rød. Etter en stund fjernet dette produktet alle edderkoppårene og rosaceaen min. Rødheten plaget meg ikke lengre og huden min så sunnere ut – den var til og med jevnere.

Det som er morsomt er at huden min ble mer motstandsdyktig ovenfor utenforliggende miljøfaktorer, som betyr at den ikke ble rød når det var kaldt ute. Generelt sett er Nanoil Anti-Redness Face Serum et flerbruksprodukt som kombinerer kvaliteter fra vanlige hudpleieprodukter (f.eks levering av fuktighet og næringsstoffer) med ekstrem lindrende effekt. Du kan bruke produktet under sminke eller til og med droppe fargekosmetikken fullstendig fordi Nanoilserumet gir en fantastisk sunn glød til huden, litt som om du bruker sminke. Og denne effekten varer faktisk hele dagen. Om du trenger mer informasjon eller vil prøve ut produktet kan du sjekke ut den offisielle Nanoilnettsiden, som er nanoil.no

2 PLASS: THE ORDINARY og deres ASCORBYL GLUCOSIDE SOLUTION 12%

La meg vise deg enda et ansiktsserum som er tilgjengelig på tilbudspris. Dette derimot inneholder vitamin C, som huden min viste seg å elske. Som Nanoil følger serumet fra The Ordinary med en dråpeteller som gjør påføring enklere og hjelper deg med å velge akkurat hvor mye produkt du vil ha, som er fantastisk for de som liker å spare penger. Om jeg skulle anbefalt en tid på dagen til påføring av Ascorbyl Glucoside Solution 12% ville jeg sagt på kvelden fordi det etterlater et veldig tynt lag over ansiktet (iallefall gjorde det det for meg). Selvfølgelig kan du bruke serumet om morgenen om du ønsker en #nomakeup-dag.

Når det kommer til effektene merket jeg at dette serumet fungerer fantastisk på å fjerne rødhet fra ansiktet mitt. Jeg er ikke sikker på om det er kraftig nok til å håndtere erythema derimot. Vitamin C som jeg nevnte ovenfor fungerer som et antialdrende virkestoff som forsinker rynkedannelse. Det finnes en ting til jeg bør fortelle deg om. Når jeg dro på ferie glemte jeg å pakke The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% i kofferten min så jeg ikke fikk brukt det på noen dager. Overraskende nok dukket rødheten opp i ansiktet igjen, som betyr at du må bruke dette produktet kontinuerlig for å holde huden glødende og jevn.

3 PLASS: EXUVIANCE og deres ANTIREDNESS CALMING SERUM

Nå følger et serum som ikke bare passer for rødsprengt hud, det takler også hud med rosacea. Dette kremaktige produktet er enkelt å påføre og du trenger ikke vente lenge før huden din har absorbert produktet fullstendig. Og med «fullstendig» mener jeg at Exuviance Antiredness Calming Serum ikke etterlater et fett lag i ansiktet, som er flott. En annen ting jeg elsker ved dette produktet er den umiddelbare lindrende effekten det har på huden min. Når det brukes regelmessig fjernet det edderkoppårene og rødskjæret. Overraskende nok fikk det bukt med rosaceaen min såpass bra at den ikke dukket opp på huden igjen før lenge etter jeg var ferdig med flasken med Exuviance Antiredness Calming Serum.

Siden jeg ikke la merke til noe særlig rødhet antar jeg at dette serumet skaper et beskyttende lag på hudoverflaten som beskytter den mot angripere. Når det kommer til aspekter jeg ikke liker ved serumet bør jeg påpeke at det går tomt fort. Jeg vet at du kan bestille en flaske til for å fortsette behandlingen, men for meg er kostnaden på Exuviance Antiredness Calming Serum urimelig høy.

4 PLASS: REN og deres CLEAN SKINCARE EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Av en eller annen grunn liker jeg dette produktet mindre enn de andre serumene, selv om jeg ikke kan si at det skuffet meg heller. Clean Skincare Evercalm Anti-Redness Serum gjør huden fuktig og synlig mer glødende. Derimot var det ganske slitsomt å bruke produktet. Jeg slet med å få ut riktig mengde produkt fordi serumet følger med en pumpeapplikator istedenfor dråpeteller. I tillegg måtte jeg bruke produktet på kveldstid fordi det ikke fungerte særlig bra når det ble brukt før sminkepåføring. Selv fuktighetskremen så litt rar ut over serumet.

Jeg ble rett og slett litt frustrert, så jeg ga Ren Clean Skincare Evercalm Anti-Redness Serum til moren min. Overraskende nok takket hun meg for det, for dette serumet forbedret utseendet på den modne hudtypen hennes. La meg også nevnte at mamma ikke bruker sminke.

Oppsummering

Du har akkurat lært alt om mine favorittansiktsserum mot rødskjær. Mens du leste den korte anmeldelsen min har du kanskje allerede valgt ut det neste hudpleieproduktet ditt, eller hva?

Jeg er sikker på at det finnes et ansiktsserum som er designet for huden din. Du må bare sjekke hva produktene er laget av. Hva skal man være på utkikk etter? Når det kommer til sensitiv og rødsprengt hud bør du prøve å lete etter produkter som inneholder hestekastanjebarkekstrakt fordi det reparerer sprengte blodkar. Vitamin K er en annen ingrediens som er kjent for å ha positiv effekt for sensitive hudtyper. Niacinamid, vitamin C og aloe vera kan også være gunstig eller iallefall ikke forårsake allergiske reaksjoner for huden din.