Hvordan øker jeg volumet? Sjekk ut tipsene mine for å skaffe deg stort hår!

Tynt, flatt, slapt… Om dette er slik håret ditt føles, er du på riktig plass. I dette innlegget er du i ferd med å få lære om hvordan du kan fordoble hårvolumet ditt, hvilke produkter du bør bruke og hvordan du kan sørge for at volumet holder seg over lengre tid. Sett deg ned i ro og mak og les videre!

Bestemors garanti for mer volum i håret

Eplecidereddikskyll, urter og ricinusolje er bare et par av triksene bestemødrene våre kom på for å skape mer volum i håret. Hovedpunktet du bør huske på er at du bruker dem regelmessig og fortsetter med dem, da naturlige produkter bruker lengre tid på utgjøre god effekt enn de ferdiglagde gjør. På den andre siden er produker fra Moder Natur alltid de beste.

Oljebehandlinger for voluminøst hår

Å påføre oljer i håret øker volumet, tilfører pleie og glans og gjør stylingen enklere. Om behandlingen er suksessfull avhenger av om du velger riktig hårolje i forhold til porøsiteten på håret ditt. Bruk oljene flere ganger i uken i enten tørt eller vått hår. Det er ogå viktig at du skyller oljen skikkelig ut.

Produktkonsistensen vs hårstrukturen

Velg produkter som er lettvektige og har styrkende effekt uten å tynge ned håret. Før du kjøper, bør du sørge for at produktet er laget for hårtypen din. Dette gjelder for flere typer kosmetikk: både sjampo, balsam og stylingprodukter.

Hvordan vasker man håret på riktig måte?

Væt håret og skum opp sjampo mellom håndflatene. Deretter påfører du sjampoen i hårrøttene og hodebunnen. Masser huden med fingertuppene for å øke blodtilførselen, styrke hårsekkene og løfte røttene. For å fullføre, skyller du håret godt med lunkent vann.

Ta fram saksen

Dette er siste løsning, og den eneste framgangsmåten som fungerer om du sliter med å få håret til å vokse seg langt. Den riktige hårfrisyren gir volumet en boost og du kan også be om flere lag i håret. En bob er også et populært valg for jenter som ønsker mer volum.

Den riktige hårstylingrutinen er nøkkelen

Hårvolumet kan økes ved å bruke riktig hårføning- styling- og børsterutine. Husk å bruke en varmebeskytter når du føner, og bruk hårsettingsprodukter som passer til hårtypen din og tilstanden på håret. Til børsterutinen bør du prøve en såkalt ‘detanglerbørste’ for å unngå unødvendig skade.