Tørr maskara? Her er 3 metoder for å redde den

Kjenner du denne forferdelige følelsen når yndlingsmaskaraen din, som du ikke kan se for deg sminken uten, blir tørr? I dag diskuterer vi dette problemet.

Vanligvis er det bare ett alternativ. Dessverre må vi gi slipp på yndlingsmaskaraen vår og la den ende opp på bunnen av søppelbøtten. Så, med enda større smerte, må vi bruke store pengebeløp på ny kosmetikk, for la oss være ærlig, en god maskara er aldri billig. Du ville imidlertid sagt at slik er livet. Vi bør alle huske at maskara bør byttes ut hver tredje måned. Det er bare det at jeg hater å kaste bort gode produkter, og på så kort tid er det ikke mulig å bruke den opp. Kan det gjøres noe med det?

Her er mine utprøvde metoder for tørr maskara. Alle er testet, og jeg kan forsikre dere om at de er effektive. Takket være dette innlegget har du to muligheter — enten kjøpe ny maskara eller møte de nye metodene for å redde din tørre maskara. La oss begynne!

METODER FOR Å HÅNDTERE TØRR MASKARA

1. Varme maskaraen i et vannbad

Det første forslaget for å gjøre maskaraen din brukbar fungerer dessverre bare en gang. Du gjenoppretter ikke den ferske konsistensen til maskaraen din permanent, men det er alltid praktisk å kjenne til trikset. Alt du må gjøre er å plassere maskaraen din i et høyt glass eller en beholder fylt med vann i 5 minutter. Du må mest dyppe den nedre delen hvor maskaraen er. Under påvirkning av den høye temperaturen blir produktet mykt og løser seg opp, men dessverre vil det bli fast igjen etter å ha kjølt seg ned.

2. Den magiske kraften til Inglot Duraline

Det andre forslaget er selvsagt velkjent for alle bloggere, Duraline, dvs. en flerbruksløsning som blant annet er beregnet på å redde tørr kosmetikk. Jeg kjøpte den på det lokale parfymeriet til rimelig pris. Den er rennende, fargeløs og lett å bruke. Påfør 4-5 dråper Duraline med pipett i den tørre maskaraen din, rist den for at de to stoffene skal blande seg, og den er klar. Du fikk tilbake maskaraens varighet i enda noen uker.

3. Øyedråper til maskaraens redning

Det siste forslaget er en metode som kan friske opp maskaraen din virkelig lenge og som ikke krever at du kjøper flere produkter. De fleste av dere har sikkert fuktighetsgivende dråper for øynene, som kan fungere som ovennevnte Duraline når de tilsettes i maskaraen. Advarsel! Bruk ikke øyedråper som er beregnet til medisinsk bruk, som inneholder antibiotika etc. Bruk kun fuktighetsgivende øyedråper.