Regnbuerøtter? En måte å friske opp enhver frisyre!

Spør enhver kvinne om det mest irriterende når det gjelder å fargebehandle håret. Det vil ikke være det med at det tar tid. Det vil ikke være det endeløse antallet farger å velge mellom. Det vil ikke være hvor vanskelig det er å oppnå perfekt farge. Hva da? ETTERVEKST. Hatet av alle kvinner fordi den klarer å ødelegge selv det vakrest fargebehandlede håret. Spesielt når håret vokser raskt, og du ser din naturlige farge kikke tilbake på deg i speilet bare noen uker etter frisørbesøket.

REGNBUERØTTER

Hva om du gjorde etterveksten til en fordel? I stedet for å legge ned mye innsats i å skjule røttene med farge i matchende nyanse. Hva om du farget etterveksten i alle regnbuens farger for å fremheve den enda mer uten å være redd for at fargen ikke virker som den skal?

Det er slitsomt å dekke etterveksten…

Jeg husker situasjonen da jeg gikk til yndlingsfrisøren min for enda en time for å dekke over etterveksten. Det ville vært helt fint hvis jeg hadde hatt samme frisør som alltid. Men dessverre så det ut som om damen som jobbet med håret mitt dekket etterveksten for første gang noensinne. Det virket som om etterveksten skilde seg enda mer ut enn før fargebehandlingen… som om fargen ikke virket i det hele tatt. Jeg hadde ingen anelse om hva grunnen til det var, men jeg var utrolig skuffet.

Nå vet jeg at en enestående måte å dekke røttene på er, for eksempel, sombre som gir inntrykk av forsiktig, gradvis farge fra nyansen i tuppene til den naturlige fargen ved røttene. På den andre siden, hvorfor bry seg med fargebehandling om det finnes så mange effektive måter å fremheve røttene på? Noen ganger må du gjøre noe helt mot det åpenbare og resultatet kan overraske deg.

Regnbyerøtter er en av disse metodene som fremhever kontrasten mellom fargebehandlet hår og etterveksten.

Hvordan ser REGNBUERØTTER ut?

Jeg liker slik stilisering — vågal, ekstravagant og tvert imot det man forventer, helt super. Regnbuerøtter er en måte å transformere den uestetiske etterveksten av håret, dekorere det og sikre at hårfrisyren får en tredimensjonal effekt:

  • regnbuerøtter i bare en nyanse som gir kontrast til håret;
  • regnbuerøtter i mange blandede, intense farger.

Regelen er enkel. Jo mørkere hårfarge, jo lysere og mer neonfarget nyanse til røttene (og motsatt). For eksempel er det best med intense, fruktige og saftige farger til lyst hår (platinum eller gyllenblond).