Ny, rosa og vakker! Øyenskyggene i nye Maybelline Palette. Hvordan virket det for meg?

Hei jenter.

Kjenner du til IT?

Så duIT?

Jeg elsket IT fra første øyekast.

Disse nyansene, disse fargene!

Jeg følte at jeg måtte ha den og ikke kunne vente lenger.

Da den nye Maybelline-paletten dukket opp på parfymeriet kjøpte jeg den med en gang.

Så låste jeg meg selv inne på badet og var utilgjengelig for verden utenfor. I rundt to timer. Eller kanskje det var fire? Hvem vet, når det gjelder kosmetikk er tid og rom bøyelig ;D

Jeg brukte den i to uker ved forskjellige anledninger: subtil dagsminke til mer uttrykksfull for en date eller kveld ute.

Jeg kan si med stolthet at denne paletten viste seg å være en suksess.

Øyenskyggene har vakre farger som går fint sammen med hasselnøtt- og brune øyne. Pigmenteringen er ganske okay… selvsagt er det langt fra lederne som Zoeva, The Balm eller Urban Decay, men for denne prisen og med disse fargene er det verdt det. Øyenskyggene har god pigmentering, er ganske myke og med kremete tekstur. Videre flasser de ikke av i løpet av dagen, og øyenskyggene forblir på hele dagen. Jeg har ikke brukt den uten øyenskyggebase fordi jeg tror at selv de beste trenger det. Høykvalitets øyenskyggebase forlenger varigheten til øyenskyggen, men lar deg også hente ut skjønnheten til fargene deres.

The Blushed Nudes fra Maybelline er ikke så forskjellig fra forløperen, tradisjonelle nudes. Her har vi en plastboks, ikke noe speil, men med et lite vindu, så du kan se de uttrykksfulle fargene til nyansene. The Blushed Nudes inneholder rosanyanser komplementert med noen mørkere farger (brun, tinn og lilla) og en hvit vanilje for en sminkefinish. Øyenskyggene er gruppert slik at du kan bruke dem i par (duoversjonen) eller skape profesjonell sminke basert på fire nyanser (3 sett av fire nyanser). Maybelline-paletten har lignende farger som Urban Decay, men komplementeres av en grå og gammel gullnyanse. Etter min mening er den mye bedre og gir flere muligheter.

The Blushed Nudes er perfekte for sommeren — jeg er fortsatt i ferd med å oppdage mulighetene. Jeg har forelsket meg i den perleaktige, lyse men dunkle beige og matt dusky rosa. Paletten er helt designet for full sminke, og vi må ikke komplementere den med noen andre farger.

Min mening: utrolig!

To tips:

  1. Uten øyenskyggebase av høy kvalitet bør du ikke engang komme nær The Blushed Nudes.
  2. Applikatoren som følger med paletten er en tabbe og du bør bare kaste den. The Blushed Nudes krever en kost av høy kvalitet.