Nanobrow Lamination Kit – hva gjør det verdt å ha?

Praktisk brynsløftende og laminerende sett

Hei!

Det er ingen tvil om at øyenbrynslaminering har blitt en ekte hit blant kvinner som bryr seg om perfekt stylede øyenbryn. Jeg tror også at øyenbrynslaminering er en ekte revolusjon og gir masse praktikalitet som fungerer for oss alle. Jeg har gode nyheter: du kan starte eventyret ditt med øyenbrynslaminering selv! Alt du trenger er et profesjonelt lamineringssett – jeg velger å bruke Nanobrow Lamination Kit.

Om du lurer på hvilket lamineringssett du bør velge, bør du lese videre. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt og vil jeg fortelle deg hva som overrasket meg mest ved det 🙂

Hvorfor valgte jeg å kjøpe et lamineringssett?

For å være ærlig var jeg ganske lei av å sminke øyenbrynene mine hver dag. Jeg ville ha mer langvarige resultater, og det er der øyenbrynslaminering kommer inn i bildet. Da jeg fant ut at det var mulig å laminere øyenbrynene mine hjemme, visste jeg umiddelbart at dette var noe for meg. Ideen om å bestille time hos en hudpleier appellerte ikke akkurat til meg. Jeg er ikke spesielt glad i å tilpasse meg til fastsatte timer og passe på at jeg kommer steder i tide. Om jeg kan gjøre noe selv, velger jeg gjerne det – det er rett og slett mer praktisk for meg.

Nå jeg sminker meg er styling av øyenbrynene mine alltid det største problemet. Jeg fikk bare aldri til å fremheve dem slik jeg ville. Jeg kan ikke engang telle hvor mange ganger jeg ble sint fordi hver gang jeg hadde hastverk, ble øyenbrynene mine overtegnet.

Å laminere øyenbrynene mine hjemme var siste redning for å sørge for at jeg ikke lenger behøvde å beskymre meg for hvordan brynene mine ser ut hver dag – alt jeg trenger er et øyeblikk for å style dem og få resultater som varer i ukevis. Og slik skjedde det 🙂

I dag tror jeg at jeg foretrekker øyenbrynslaminering fremfor, for eksempel, å bruke øyenbrynsskygger på øyenbrynene mine. Nanobrow Lamination Kit levde absolutt opp til forventningene mine.

Praktisk brynsløftende og laminerende sett

Et sett for DIY øyenbrynslaminering – Nanobrow Lamination Kit – hvem passer det for?

Jeg tror at Nanobrow Lamination Kit vil fungere godt for alle kvinner med tynne og smale øyenbryn, i tillegg til alle som ikke liker eller sliter med å sminke øyenbrynene sine selv med, for eksempel, en øyenbrynspenn.

Med denne praktiske løsningen kan du utføre hele 10 lamineringsbehandlinger og du kan få langvarige resultater som varer i 7-8 uker. Så hvis du vil være sikker på at øyenbrynene dine ser plettfrie ut hver dag, er det verdt å starte lamineringseventyret ditt.

Jeg tror at Nanobrow Lamination Kit er flott for nybegynnere så vel som hudpleiere i profesjonelle salonger. Enhver kvinne kan få til øyenbrynslaminering med denne praktiske løsningen.

Hva liker jeg ved Nanobrow Lamination Kit?

  • Det hjelper med å gi øyenbrynene dine drømmefasongen,
  • det sørger for at du kan glemme bustete øyenbryn med hår som stikker ut i ulike retninger,
  • med dette lamineringssettet kan du få øyenbryn som ser tykkere og fullere ut,
  • øyenbrynene får en sunn glans,
  • lamineringssettet er kjempeenkelt å bruke,
  • å kamuflere ujevnheter blir en enkel oppgave med dette lamineringssettet,
  • ingen grunn til å bestille time hos en salong, siden du kan få de samme resultatene hjemme.

Nanobrow Lamination Kit – hvor kan du kjøpe dette lamineringssettet?/pris/størrelser

Jeg velger lamineringssettet fra Nanobrow etter å ha lest positive anmeldelser om det på nett. Jeg bestilte det fra merkets offisielle nettside www.nanobrow.no, men jeg har også sett det i andre nettbutikker. Venninnen min kjøpte dette lamineringssettet i en vanlig kosmetikkbutikk (jeg tror det var Rossmann, men jeg er ikke helt sikker :)).

Produktet er tilgjengelig på merkets offisielle nettside. Jeg tror absolutt at dette er verdt investeringen.

Alle produktene er veldig effektive, størrelsene finner du nedenfor:

Brow glue (7ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0,17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml/0,17 fl oz).

Jeg tror at du nå vet hvilket lamineringssett du bør velge 🙂 Fortell meg gjerne om du er kjent med øyenbrynslaminering og om du liker resultatene det gir.

Jeg ser frem til å lese kommentarene deres!

Ha en fin dag!