Mine tanker om punktvippene til Nanolash – DIY Lash Extensions. Sjekk dem ut

DIY Lash Extensions fanget oppmerksomheten min helt ved tilfeldighet. Jeg surfet skjønnhetsnyheter og kom over nettstedet Nanolash. Å gjøre vippe-extensions hjemme høres usedvanlig bra ut, så jeg bestemte meg for å sjekke dem ut. Hva er tankene mine?

GJØR-DET-SELV VIPPENE FOR HJEMMEBRUK

DIY Lash Extensions – hva valgte jeg og hva var første-inntrykket mitt?

Jeg kjøpte en eske med DIY Lash Extensions. I esken fant jeg 36 punktvipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 mm. Det var 8 forskjellige stiler å velge mellom. Men på produsentens hjemmeside er det også et interessant komplett sett for å gjøre vippe-extensions hjemme.

Settet inheholder:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • DIY punktvipper;
  • Nanolash remover;
  • øyevippepinsett i rustfritt stål.

Jeg valgte å kun bestille punktvippene, da jeg allerede hadde det andre tilbehøret i sminkevesken.

Første kontakt med DIY Lash Extensions fra Nanolash

Etter å ha tatt Nanolash-vippene ut av pakken ble jeg positivt overrasket. De er laget av et ultramykt materiale og er ekstremt fleksible.

De enkelte hårene sitter veldig godt på den svarte stripen som maskerer festepunktet, noe som er superviktig for meg.

Disse punktvippene for hjemmebruk satt pent i esken. Jeg hadde ingen problemer med å ta dem ut eller gjenkjenne lengden.

Hvordan påfører du DIY vippe-extensions med Nanolash sine punktvipper?

Produsenten hevder at vippe-extensions med DIY-vippene kan fullføres på bare 10 minutter. Jeg bestemte meg for å se om dette virkelig var tilfellet.

La meg bare legge til at jeg aldri har prøvd å gjøre vippe-extensions hjemme før. Jeg brukte også sjelden falske vipper. Jeg brukte vanligvis maskara eller fikk semi-permanente extensions gjort av vippeteknikeren min.

Jeg begynte med å fjerne sminken grundig. Jeg fjernet alle sminkerester fra øyevippene og tørket dem forsiktig. Deretter la jeg ett lag bonder over hele vippene. Jeg ventet til den ble helt klebrig. Jeg tok en punktvippe og satte den på under de naturlige vippene mine, omtrent 1 mm unna vippekanten. Jeg gjentok den samme prosessen på det andre øyet. Jeg brukte 4 punktvipper på hvert øye, da jeg ønsket å få et subtilt resultat.

Selvfølgelig kan du bruke flere punktvipper, med sikte på effekten av Russian Volume.

Påføringen var ekstremt enkel og tok faktisk mindre enn 10 minutter. Jeg kan bekrefte produsentens påstander. DIY Eyelash Extensions lar deg gjøre vippene dine deilig lange hjemme.

Falske punktvipper for å gjøre vippe-extensions hjemme

Jeg brukte 4 punktvipper Nanolash Flirty på hvert øye, da jeg ønsket å få et subtilt resultat.

Punktvipper – hvor lenge varer de?

Produsenten hevder at effekten av DIY Lash Extensions varer i opptil 5 dager. For vippe-extensions hjemme er dette et ganske bra resultat. Jeg bestemte meg imidlertid for å se om de kunne brukes litt lenger.

Jeg satte på vippene på mandag. Mandagen etter var de fortsatt på plass. Jeg prøvde å sove på ryggen og unngå oljebasert kosmetikk. Jeg vet av erfaring at det kan ødelegge egenskapene til limet. Etter min mening, på grunn av min vippepleierutine, var jeg i stand til å forlenge levetiden til vippene.

Jeg tok av vippene mine for å se om jeg kunne bruke dem om igjen. Nanolash indikerer at de er designet for engangsbruk. Men etter å ha tatt dem av, la jeg merke til at:

  • limet kan enkelt fjernes fra vippene;
  • vippene ble ikke deformert;
  • de falske vippene fortsetter å se bra ut.

Jeg brukte dem en gang til, og jeg ble ikke skuffet. Etter min mening kan DIY Lash Extensions brukes mer enn én gang.

DIY Eyelash Extensions – jeg er all in!

DIY Lash Extensions er mitt nr. 1 produkt når det kommer til DIY vippe-extensions. Påføringen er enkel og tar faktisk bare 10 minutter. I tillegg er de ferdiglagde punktvippene holdbare og kan gjenbrukes.

Hvis det faktisk skal så lite til for å oppnå tilfredsstillende resultater, så er DIY Lash Extensions det perfekte produktet!