Lifehack: perfekt dekkende øyeconcealer

Er øyensminke litt for vanskelig? I lang tid har jeg kjempet sminkekampen min, hvor jeg prøvde å tvinge sminken til å virke slik jeg forventet. I dag har jeg en annen tilnærming til temaet. Møt metoden min for perfekt dekkende concealer!

Innen sminke er det viktig å være lur. Det finnes ikke ineffektiv kosmetikk! Det finnes bare kosmetikk vi ikke vet hvordan vi bruker, eller vi har ikke funnet den riktige. Dessuten må du huske at ikke alle produkter er for oss. I våre hender virker det kanskje ikke og viser seg å være et bomkjøp, mens det for noen andre virker perfekt. Det involverer all pleiende kosmetikk og sminke, men i dag fokuserer jeg på concealere.

Den perfekte concealer. Finnes den?

Jakten på den perfekte kosmetikken begynner nå. Når du ser etter denne perfekte øyenconcealeren, forventer vi ofte det umulige. Vanligvis vil vi ha høy dekningsgrad. I det minste høy nok til å håndtere de slitsomme mørke ringene rundt øynene. I tillegg bør den perfekte concealeren være lett, blande seg med huden, være motstandsdyktig mot rynker og se ut som en del av huden. Men én ting, finnes den egentlig? kanskje, men jeg har ikke funnet den ennå, og jeg mistenker at den vil være et annerledes produkt for hver kvinne. Det er vanskelig å finne en øyeconcealer som oppfyller behovene til alle kvinner. Hva da?

Jeg skal fortelle deg en hemmelighet: selv huden rundt øynene er ikke concealerens prestasjon!

Jeg lærte det da jeg leste et intervju med Michael Ashton, som har vært make-up artist for Adele i flere år. Det er verdt å høre på denne fyren fordi han kan jobben sin (bare se på Adele). Sangeren har aldri hatt en sminketabbe. Når man går gjennom bildene hennes kan du ikke finne et eneste hvor du kan se mørke ringer under øynene. Sier du at det er opp til dyr kosmetikk og make-up artistens store ferdigheter? Jeg testet det og kan forsikre deg om at dette ikke er hemmeligheten. Hva er det da?

“Lifehack” — perfekt kamuflerende concealer

Før du påfører concealer som skal kamuflere de mørke ringene under øynene, påfører du fuktighetskrem. En liten mengde øyenkrem påførrt der vil gi et fløyelsaktig belegg som concealeren kan spre seg jevnt på. Det beste er en krem med primerfunksjon, men det er ikke nødvendig.

Enkelt, ikke sant?