Lashcode øyenvippe serum anmeldelse. En kort historie om hvordan jeg begynte å like vippene mine

Velkommen! <3

På denne herlige dagen vil jeg introdusere deg for min personlige helt som hjalp meg med å få tilbake mine sunne, sterke og tykke vipper – Lashcode øyenvippe serum.

Innledende bemerkning: Vippene mine for noen år siden

I mitt tilfelle begynte problemene med vippene mer eller mindre for to år siden. Vel, faktisk var det for to og et halvt år siden. Før det så de ganske fine ut, de var ikke ekstremt lange eller tykke, men fine. Dessverre så jeg dem bli sprøere og tynnere uke for uke… Jeg vet ikke hva som skjedde som forårsaket dette. Jeg la skylden på en mascara som jeg hadde kjøpt på nett uten å sjekke ingrediensene.

I dag er heldigvis vippene tilbake slik de var! Endelig er de fine igjen. Det tok dessverre lang tid før jeg fant det som funket for meg. Først prøvde jeg å dekke over med å bruke mer mascara, men det skjulte det ikke. Det var åpenbart at det manglet flere vipper. Senere fant jeg ut at man kan legge på falske øyenvipper, noe som funket, men resultatet var langt fra tilfredsstillende. Jeg mistet faktisk enda flere vipper! Det eneste jeg hadde igjen å prøve var intensiv vippepleie.

Hva brukte jeg før Lashcode?

Jeg hadde det jeg trodde var mange gode ideer om hvordan jeg kunne styrke øyevippene. Dessverre var ikke alle ideene jeg fulgte verdt det…

Den verste avgjørelsen av alle var vippeløft – denne behandlingen gjorde vippene mine enda sprøere. Annonsering av vippeløft som en måte å styrke vippene er en vits. Du kan utsette vippene for denne behandlingen og forvente å oppnå gode resultater forutsatt at vippene dine allerede er vakre, sterke og tykke.

Du har kanskje hørt om balsam for vipper? Jeg prøvde meg på lakserolje som jeg var hørt mye om. Hver dag påførte jeg denne oljen med en gammel mascara kost. Dette var en kjedelig prosess, men relativt effektivt. Oljen gjorde vippene mine litt sterkere, men det var likevel ikke det resultatet jeg hadde forventet meg.

Lashcode øyenvippe serum: mitt førsteinntrykk

Etter dette, begynte jeg min reise med å finne en øyenvippe serum. Jeg håpte sterkt at det ville funke bedre enn lakseroljen. Jeg prøvde mange forskjellige øyenvippe serum før jeg endelig fant Lashcode øyenvippe serum.

Førsteinntrykket mitt av dette serumet var at den så bra ut, veide lite, ingen irriterende duft (som de fleste serum har), og applikatoren var stor og stilig. Ingrediensene virket også greie fordi formulaen hadde et par viktige fuktighetsgivende, nærende og vippeforbedrende stoffer.

Jeg startet å bruke den med en gang. På grunn av den kule kosten som kom med, var påføringen veldig enkel.

Som jeg nevnte tidligere, har jeg prøvd flere øyenvippe serum, men Lashcode er den jeg liker aller best. Jeg visste fra den aller første påføringen at dette var serumet for meg!

Fordelene med å bruke Lashcode?

Jeg antok at de første effektene av Lashcode-behandlingen ville være merkbare mellom 2 og 4 ukers systematisk bruk. Imidlertid forklarer ingen hva disse ‘første effektene’ er. I mitt tilfelle tok de form av sterkere, mørkere og mer fleksible vipper. Forlengelsen ble lagt merke til senere, men for å være helt ærlig med deg, forventet jeg det fordi ingen øyevippeserum gir umiddelbare effekter. Hvis du bestemmer deg for å starte Lashcode-behandling, må du være tålmodig. Du blir snart fornøyd, stol på meg.

Alle fordelene ved å bruke Lashcode øyevippeserum er oppført her www.lashcode.no

Nedenfor viser jeg fordelene med Lashcode øyevippeserum som jeg kan nyte nå:

  • sterkere og mer elastiske vipper
  • mørkere og definerte vipper
  • tykkere, lengre og fulle vipper
  • øyne som virker større
  • vipper som ikke lenger faller av
  • vipper som er motstandsdyktige mot sprøhet

Lashcode er det mest effektive øyevippeserumet jeg noen gang har hatt. Ganske så raskt, uten noen slags irritasjon, gjorde serumet at vippene mine vokste og ble tykkere. I dag (halvannen måned med behandling) ser vippene bedre ut enn før.

Endelige bemerkninger og et tips

Jeg antar at du vil spørre meg nå om jeg vil kjøpe Lashcode øyevippeserum igjen – gjett om jeg vil! Etter min mening er dette et veldig bra øyevippeserum som har en god sammensetning, lett konsistens og en børste som gjør applikasjonen superenkel. Og du trenger ikke betale mye for alt dette.

Tips: Spør noen venner om de vil ha, og bestill flere stykker Lashcode for å redusere prisen per tube!