Langt eller kort? Før du bestemmer deg for å klippe håret…

Langt hår er symbolet på femininitet. Har du kort hår tar det evigheter å spare til langt. Har du hår til midjen, er du heldig! Ikke tenk på å klippe det engang. Hvorfor? Sjekk fordelene til en slik frisyre.

Hår i stedet for skjerf? Hvorfor ikke?! Langt hår gir varme. Når du snurrer det rundt halsen, blir skjerfet ubrukelig. Husk å ikke ha håret under jakken, for du risikerer da at det blir skadet, tørt og matt. Hva med langt hår om sommeren? Sett det opp i en høy knute eller hestehale. På denne måten får nakken og skuldrene puste så du ikke føler varmen.

Dårlig hårdag… Alle har hatt det, ikke sant? Når du har kort hår, bare vasker og føner du det. Heldigvis trenger du ikke å vaske langt hår på en dårlig hårdag; du kan bruke tørrsjampo i stedet. Det holder også å flette det eller sette det opp i hestehale eller knute. Glattkjemmet hår gjør ansiktet ditt slankere.

Langt hår er alltid in. Du kan farge det etter de siste trendene, style forskjellige frisyrer, krølle det, rette det ut, style det slik du vil. Det er mange muligheter. Hvilke frisyrer kan du skape med kort hår? Det ser som regel helt likt ut; du må style det hver dag så ikke håret stikker i alle retninger.

Langt hår er vakkert. Mange mennesker liker det. Langt hår gjør at du ser attraktiv, feminin og sjarmerende ut. Menn synes at langt hår er symbol på femininitet, mens kvinner misunner deg.

Du må stusse kort hår annenhver måned slik at du kan style det som vanlig. På den andre siden kan du spare og spare langt hår, og stusse tuppene hver fjerde måned.

Har jeg overbevist deg om at langt hår er bedre enn korte frisyrer ennå?