Kevin Murphy vil gjenoppbygge håret ditt! Repair Me-kolleksjonen

Kevin Murphy er en frisør og hårstylist fra Australia. Han ble berømt ved å skape veganske og miljøvennlige produkter for hårpleie og styling, produkter som ikke tynger ned det vakre håret til modellene. Det er tydelig at gjennom fotoshoots på mange timer så var håret ikke bare nedlesset med stylingprodukter, men også trukket ut, børstet bakover, slitt… med andre ord, det er vanskelig å være håret til en modell. Takket være Kevins produkter får håret letthet, intensiv beskyttelse og maksimal pleie, og de ser fortsatt virkelig bra ut. Dette har gjort at Kevin Murphys produkter anerkjennes som de beste og mest prestisjefylte; de har gjort det stort.

Jeg har også mine to favorittprodukter som tilhører Kevins serie, og dette er en sjampo og en balsam. De kommer fra en ganske ny kolleksjon kalt Repair Me. Oppgaven deres er å gi intensiv regenerering og gjenoppbygging av selv eksepsjonelt utslitt hår.

Serien inneholder sterke antioksidanter og proteiner fra papayafrukt. Kosmetikken har også silkeproteiner og naturlig bambusbladekstrakt. Både sjampoen og balsamen har vakker, frisk, fruktig duft som blir værende lenge i håret. Etter noen uker ble nesen min vant til produktenes aroma, så den var ikke lenger merkbar, men vennene mine skryter fortsatt av hvordan håret mitt ser ut og hvordan det lukter.

Bortsett fra den enestående virkningen produktene gir til håret, tar de også vare på hodebunnen, som slutter å være dehydrert, irritert eller fet. Jeg har på følelsen at jeg mister mindre hår mens jeg børster det. Naturligvis påvirker hodebunnens tilstand hårsekkenes tilstand direkte. Selvsagt blir de bedre rotfestet.

Kevin Murphy Repair Me er en kolleksjon som minner om resten av denne frisørens produkter som er tilgjengelige på markedet. Flaskene har en kantete og moderne fasong. Kjæresten min assosierer pakken med en bensinkanne 😉 De gir utvilsomt et futuristisk utseende til badet mitt.