Hvordan style håret? Kosmetikk for sterk hold & langvarig effekt

Hei skjønninger!

Først klipper vi, så farger vi, og til slutt styler vi… Hvordan gjøre det riktig og hvilke produkter bruker man for slående utseende? Du finner noen nyttige tips i dette innlegget. Les videre!

Voks, paste, gelé

Produktene brukes av både menn og kvinner. Ikke-transparent paste hjelper å sette opp håret og lage fancy stiler, og gir sterk hold. Geléer er flotte hvis du liker 30-tallslooken. Hårvoks sikrer utrolig glans. Voks, paste og gelé som du får på parfymeriet etterlater seg ikke hvite flak eller får håret til å klistre seg sammen. Bruk dem gjerne hjemme for å style en frisyre du drømmer om.

Balsam & kremer

Ved første øyekast får produktene oss til å tenke på hårpleie heller enn hårstyling. De gir mykhet, glans, elastisitet og mest av alt: en langvarig effekt. Takket være balsam og kermer skaper du en forbløffende frisyre.

Tørrsjampo

Det viser seg at disse også forbedrer stylingen. Tørrsjampoer absorberer overflødig talg, fjerner skitt og støv, og gjør at frisyren varer lengre. Disse redder deg når du er på reise, har et viktig møte eller går tom for tid til å vaske håret, men må se flott ut. None tørrsjampoer inkluderer deodorantstoffer, solbeskyttelse og duftstoffer. Videre øker de hårets volum og løfter det ved røttene.

Skum & mousse

De gir ekstrem hold, selv i de mest kompliserte frisyrene. De er svært populære blant kvinner på grunn av den lette påføringen og enestående resultatene. Skum og mousse gir glød, etterlater seg ingen rester og lar deg style enhver frisyre. De er svært kostnadsefektive fordi du bare trenger litt for hver påføring.