Hudrevitalisering med retinol. Anmeldelse av Nanoil Retinol Face Serum

topprangert retinolansiktsserum Nanoil

For en liten stund siden oppdaterte jeg hudpleierutinen min med et retinolserum, og det er derfor jeg ønsker å fortelle dere om hvordan dette fungerte for meg, hvilke effekter jeg oppnådde og hvem jeg ville anbefalt det til. Interessert?

Retinol: Ungdomsvitaminet

Det tok meg lang tid å snakke meg selv til å bruke et vitamin A-basert skjønnhetsprodukt. Jeg har hørt mye om hvor bra retinol er for rynker og generelle problemer med moden hud, men jeg ville ikke erkjenne at huden min var blitt moden enda. Det var venninnen min som endelig fikk meg til å endre mening med effekten jeg så i ansiktet hennes etter retinolbehandling. Det viste seg at vitamin A også hjelper mot hyperpigmentering, akne og aldring. Jeg trenger ikke å vente på at huden utvikler rynker for å introdusere et retinolserum inn i skjønnhetsrutinen min. Når det er tilsatt i et lettvektig ansiktsserum, fungerer dette næringsstoffet som en kraftig antialdrende eliksir. Og det var dette siste argumentet som overviste meg om å gi retinol et forsøk.

Nanoil Retinol Face Serum

Hvorfor valgte jeg akkurat Nanoils retinolbaserte serum? For å være ærlig var ikke dette førstevalget mitt, men jeg vil helst bare glemme de to tidligere produktene jeg brukte før Nanoil. De var ikke verdt pengene jeg brukte på dem.

Jeg likte Nanoils ansiktsserum fordi det:

  • har en skikkelig bra formulering som er kort og enkel og fri fra unødvendige fyllstoffer.
  • ikke er et oljete eller fett serum, men har en lettvektig og rennende konsistens.
  • penetrerer dypt inn i huden på sekunder, som gir en fantastisk forfriskende følelse.
  • tetter ikke igjen porene.
  • er trygt selv for hyperreaktiv hud.
  • ikke vil koste deg skjorta, det er et veldig budsjettvennlig produkt.

Hva inneholder Nanoils ansiktsserum?

Jeg har lyst til å fokusere på den enkle og korte ingredienslisten, fordi dette er verdt å analysere. De fleste ansiktsserum jeg har brukt tidligere var proppfulle av syntetiske tilleggsstoffer som ikke gjorde stort annet enn å tette igjen porene mine.

Men Nanoil Retinol Face Serum er fullstendig annerledes! Det inneholder bare en avgjørende ingrediens, som er årsaken til at det er så effektivt på å forbedre hudens tilstand og utseende på en helt naturlig måte. De to viktigste ingrediensene er:

  1. VITAMIN A – (retinolet) forynger, forbedrer fasthet, eksfolierer vekk døde hudceller og revitaliserer
  2. PUNARNAVA – (planteutvunnet ekstrakt) motvirker frie radikaler tilfører næring

Naturligvis finnes det enkelte konserveringsmidler, men de er veldig milde og er der bare for å gjøre at du kan bruke serumet lengre. Faktisk kan du lese hele innholdsdeklarasjonen på www.nanoil.no – det er bare å sjekke.

Effektene jeg elsker!

Det er på tide med den beste delen av anmeldelsen, som er effekten av Nanoil Retinol Face Serum. Og det finnes mye å beskrive her, for i mitt tilfelle var resultatene langt over det jeg forventet. Jeg er utrolig overrasket og virkelig nyskjerrig på om dere har de samme tankene om dette serumet, så bare fortell i kommentarfeltet.

> Etter første bruk

huden min ble gjenoppfyllt med vann, glattere, mykere og friskere.

Etter 7 dager:

Jeg følte på en effekt av frisk, næringsrik og fuktig hud som ikke bare var midlertidig, og huden begynte å bli mer fyldig og motstandsdyktig.

Etter 14 dager:

de fine linjene forsvant nesten, pigmentflekkene ble lysere, ansiktshuden vant tilbake glansen, glattheten og fylden jeg hadde før.

Etter 30 dager: 

med retinolbehandling visste jeg at dette serumet var perfekt for meg fordi det ga meg det ungdommelige utseendet tilbake, og effektene var varige og svært enkle å legge merke til.

retinolbasert ansiktsserum Nanoil

Ville jeg anbefalt Nanoil Retinol Face Serum?

Jeg er sikker på at du allerede har funnet ut at jeg er en stor fan av retinolserumet fra Nanoil. Jeg anbefaler det for alle som ønsker å opprettholde er ungdommelig utseende og ta godt vare på huden sin. For meg er det det beste antialdrende ansiktsserumet, som er perfekt for rynker, pigmentflekker og hengehud.

Om jeg skulle valgt et ansiktsserum igjen ville jeg definitivt gått for Nanoil Retinol Face Serum fordi jeg er helt sikker på at du ikke vil klare å finne et bedre antialdrende produkt til denne prisen. Det har en fantastisk formulering, riktige mengder retinol, flotte planteutvunnede ekstrakter, en lettvektig konsistens, behagelig aroma og utrolig effektivitet.

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE <3