Hår uten hårføner? Test av nye Bumble and Bumble, Don’t Blow It cream

Hallo jenter,

I dag kommer jeg med et nytt produkt til dere 😉

Faktisk har jeg bare brukt det to ganger så langt, men jeg tror det er nok når det gjelder akkurat dette produktet.

Jeg snakker om den nye hårpleiekremen fra Bumble and Bumble, Don’t Blow It som er et produkt som er ment å forskjønne den naturlige hårteksturen, temme det og glatte det ut, samt disiplinere det, spesielt når vi vil la håret få puste uten å utsettes for hårføneren igjen. Med andre ord er dette produktet designet for å brukes i vått hår om vi vil at det skal lufttørke.

Håret mitt, når det tørker på egen hånd uten å bruke hårføner, blir en total massakre. Dette er bare et mareritt… Jeg ser ut som en rufsete Einstein (ikke for å fornærme dette geniet). Jeg vet ikke om du har samme problem, men det er et vanlig problem for meg. Når jeg kommer hjem fra stranden eller svømmebassenget, eller når det er varmt ute, har jeg rett og slett ikke hjerte til å slå på hårføneren og behandle håret med den varme luften.

Jeg må bare sette opp dette stråaktige håret i en knute, flette det eller følge en rekke kompliserte ‘flokete’ handlinger som hjelper meg å skjule det faktum at frisyren min ikke bør vises for folk.

Da jeg så det nye produktet fra Bumble and Bumble på Sephoras nettside, kalt Don’t Blow It, som er designet spesielt for å forskjønne og temme denne høysåten av ensomt tørkende hår – visste jeg at jeg ville prøve.

Bumble and Bumble, Don’t Blow It har størrelse på 60 ml og kommer i en pen, asurblå tube. Sammensetningen er flott fordi den inneholder 4 naturlige oljer (avokado, jojoba, mandel og solsikke) samt to eksepsjonelt lette polymer som disiplinerer og glatter ut håret. Jeg var redd for at oljene kom til å tynge håret ned, men takket være de tørkende silikonene og polymerene finner ikke denne ‘bivirkningen’ sted. I stedet tjener Don’t Blow It håret godt ved at det lar håret lufttørke på en naturlig måte, og holde seg vakkert. Produktets raske absorbering er også takket være blomsterekstraktene: opuntiablomst og kaktusblomstekstrakt. Produktet er effektivt, må påføres i fuktig hår (selvsagt) og være i uten å skylles ut. Takket være dette temmer, beskytter og styler Bumble and Bumble håret. Jeg må innrømme at Don’t Blow It faktisk tar vare på fuktig hår og lukter vakkert. Jeg regner den som en konkurrent for naturlige håroljer, som jeg bruker for å behandle både tørt og fuktig hår for å gjøre det litt mindre krusete. Etter min mening er en naturlig hårolje bedre til riktig, daglig hårpleie fordi den i tillegg regenererer og tar vare på håret. Derfor synes jeg det er smartest å ikke eksperimentere med oljer når vi er på ferie eller rett og slett ikke hjemme, men bruke Don’t Blow It av Bumble and Bumble. På denne måten griser du ikke til klærne 🙂