Har lakserolje hjulpet håret og hodebunnen min?

Jeg har brukt lakserolje i noen måneder. Jeg har hørt det gir utrolige resultater. Alle vennene mine har brukt det og de er virkelig forbløffet over resultatet av behandlingen. Sjekk hvordan lakserolje virker på håret og huden min. Kos deg!

Lakserolje – Hva er det?

Lakserolje utvinnes fra castorbønnen. Den er kilde til essensielle umettede fettsyrer, mineraler, proteiner og vitamin E. Oljen har antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Den kan håndtere akne, hudirritasjoner, tynt hår og for tidlig gråning av håret. Lakserolje er tilgjengelig overalt. Du kan kjøpe den på alle parfymerier og betale en superbillig pris. Alle kan bruke den, uansett type hud og hår.

Lakserolje – Hår & Hudfordeler

Denne lysegule væsken er sensasjonell for tilstanden til hår og hodebunn. Oljen bekjemper hår som blir tynnere, for tidlig hårtap og grå hår. Den hindrer formering av bakterier som gir flass og andre hodebunnslidelser. Lakserolje øker blodtilstrømmingen til hodebunnen og styrker hårfolliklene, og stimulerer dermed hårveksten. Bruker du den jevnlig kan den fikse hår som er overbehandlet på grunn av farging eller varmestyling. Takket være lakserolje er håret glatt, glansfullt og motstandsdyktig mot frie radikaler. Den gjør styling og børsting lettere, og hindrer håret i å floke seg.

Hvordan bruke lakserolje?

Lakseroljen er tykk, så den varer svært lenge. Noen dråper for hver påføring er nok til å få resultater etter en måned. Husk å varme oljen opp før bruk. Du påfører den i hodebunnen en eller to ganger i uken. Den letteste måten er å fordele lakserolje i fuktig hår og ren hodebunn. Utfør behandlingen om kvelden så du kan vaske håret om morgenen og nyte en vakker frisyre.

Husk…

Utfør en allergitest før du påfører lakserolje. Påfør litt i bunnen av nakken og vent i 24 timer. Hvis huden ikke blir irritert, kan du bare bruke produktet.