Diorshow. Hvor godt liker jeg Pump’n’Volume?

Hallo skjønne mennesker,

I dag skal jeg fortelle dere om et nytt produkt fra Diorshow som har rystet kosmetikkverdenen hovedsakelig på grunn av sin innovative innpakning. Oppgaven er å bevare maskaraens ferskhet for evig. I tillegg hevder skaperne at de har funnet løsningen på problemet med å få riktig mengde maskara på kosten. Aldri mer skitten maskarakost?

Fakta – ingen har foreslått denne typen løsning så langt. Diors flaske, eller heller innsiden, er ikke laget av plast, men svært elastisk og myk gummi. Denne ble laget for deg, slik at du kan klemme tuben medPump’n’Volume når den er skrudd på og kosten er skjult på innsiden. Takket være dette vil maskaraen dekke kosten jevnt. Den svarte væsken er i sin tur ment å forbli fersk for å garantere presis påføring uten klumper (igjen på grunn av klemmingen).

Ideen er absolutt imponerende og virkelig innovativ. Men virker den egentlig?

Jeg synes at på begynnelsen (i mer eller mindre en måneds bruk) vil det å klemme tuben definitivt virke. Du vil være sikker på at maskaraen som påføres på øyevippene er fersk og med passelig konsistens.

Men hvis du ikke renser kosten som følger med maskaraen, vil denne ideen før eller senere bli en ulempe.

Det er innlysende at enhver maskara endrer konsistens med tiden og rett og slett blir oksygenert. Det er lett å se når vi tar kosten ut av tuben. Maskaraen blir tettere og skaper ofte klumper på øyenvippene fordi den begynner å bli tørr. Vasker du den ikke regelmessig, men plasserer den heller inn i tuben, vil klumpene av maskara ligge dypere inn i kosten for hver gang du bruker den og klemmer på pakken. Det er ikke vanskelig å spå at så fort kosten er dekket av klumper, skjer det samme med vippene dine.

Fordi jeg bruker kontaktlinser er jeg supersensitiv når det gjelder temaet ‘klumpete’ vipper. Det har skjedd mer enn en gang at klumpene fra denne slu maskaraen kom under kontaktlinsen min. Irritasjon garanteres.

For å omformulere – i stedet for at vi straffer maskaraen ved å skvise den, er det maskaraen som gjør det vanskelig for oss. Jeg ville heller ikke falle for at denne skviseteknikken hindrer at maskaraen blir tykk. Dessverre har alle maskaraer begrenset levetid, noe som tar fra 4-6 måneder fordi den, etter denne perioden, blir tykkere, hindrer jevnt dekke, SAMLER BAKTERIER og oksygenerer.

Derfor kan det være en morsom aktivitet å skvise Pump’n’Volume men jeg synes ikke det er særlig praktisk og revolusjonerende. Uansett er det to ting som ikke kan nektes for. Den første er kosten, som er laget av silikon. Den gjør det virkelig superlett å dekke vippene. For det andre er fargen på produktet helt super.