De 5 beste mascaraene som er verdt å ha i sminkevesken din!

Sannsynligvis kan alle være enige om at sminke uten mascara ikke er komplett. Det er dette produktet som lar deg utnytte full potensialet til utseendet ditt og fremheve øyet. Imidlertid blir problemet med å velge riktig produkt større og større, fordi nye mascaraer stadig dukker opp på skjønnhetsmarkedet. Derfor bestemte jeg meg for å lage en rangering av de TOPP 5 mascaraene jeg har testet og anbefaler!

rangering av de beste mascaraene

Hvor mange mascaraer har jeg klart å teste?

Mascara er et ekstremt viktig produkt når det gjelder komplett sminke. Som du vet, er øyevippene rammen rundt øyet, så de bør være effektivt fremhevet. Sannsynligvis som de fleste av dere har jeg testet tusenvis av mascaraer, men de fleste av dem var en stor skuffelse for meg.

Denne gangen bestemte jeg meg for å teste 5 produkter som får mest positiv tilbakemelding blant brukerne. Ganske mye bestemte jeg meg for å rangere dem, og begynne med den som fungerte best for meg.

Er du nysgjerrig på mine oppdagelser?

Her er mine TOPP 5 mascaraer som ikke har skuffet meg!

De sier at i markedsføring er alle triks tillatt. Sikkert vet produsentene av mascaraer som lovpriser produktene sine dette. Så jeg bestemte meg for å sjekke om løftene ble holdt i virkeligheten. Så jeg har valgt de TOPP 5 produktene som etter min mening bør finne sin plass i alles sminkeveske!

1. Nanolash mascara

den beste mascaraen

Hver rangering har sin leder. For meg er det Nanolash mascara, som ikke har noen konkurrent. Jeg begynner med å si at produktet kan kjøpes i to versjoner. Det er den fortykkende Nanolash Volume Up Mascara og den forlengende og bøyende Nanolash Length & Curl Mascara. Så produsenten har sørget for at alle kan matche mascaraen til sine behov.

Etter å ha testet dem, kan jeg si at Nanolash mascaraene er langvarige, smitte- og klumpfrie selv i pøsende regn. Jeg la også merke til den perfekt formede silikonbørsten, som:

  • tillater deg å påføre selv de korteste vippene i øyekrokene;
  • skiller vippene presist og forhindrer dem i å klistre seg sammen;
  • gjør påføringen enkel.

I tillegg inneholder denne mascaraen 10 milliliter produkt som skal vare ekstremt lenge.

2. Lashcode Mascara

Lashcode forlengende og fortykkende mascara

Neste opp er Lashcode forlengende og fortykkende mascara. Jeg la umiddelbart merke til børsten, lignende den i Nanolash Mascara. Den hjalp meg med å påføre mascaraen presist fra rot til tupp.

Lashcode Mascara er et langvarig produkt. Den smudget eller flasset ikke i løpet av dagen. Den klarte seg godt på en regnværsdag og forårsaket ikke «pandaøyne-effekten». Jeg var veldig fornøyd med resultatene jeg fikk med denne mascaraen.

3. Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Neste plass går til Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara. Mens denne mascaraen kommer i en generøs størrelse og en interessant formet børste, la jeg merke til noen ufullkommenheter etter første påføring.

Dessverre begynte det imidlertid å danne seg klumper på vippene, som deretter smudget huden under øynene. I tillegg, etter å ha påført et andre lag, klumpet vippene seg kraftig sammen og så ikke ut på sitt beste. Imidlertid la jeg merke til at vippene faktisk så lengre ut.

4. L’Oreal Panoramic Curl Mascara

L’Oreal Panoramic Curl Mascara er et produkt som du enkelt kan finne i alle dagligvarebutikker. Prisen er ikke høy, noe jeg betrakter som en fordel. Mine øyevipper så synlig tykkere ut, selv om jeg fikk denne effekten etter å ha påført to lag med produktet.

Det er imidlertid et problem med smudging og flaking. Etter noen timer la jeg merke til spor på øyelokket mitt, noe som aldri skjedde med Nanolash mascara, for eksempel. Børsten er heller ikke veldig god, den er formet på en ganske merkelig måte og gjør påføringen vanskelig.

5. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara klarte å påføre mascaraen ganske godt på mine vipper og tilført volum og bøy. Samtidig kan jeg ikke si at effektene var særlig spektakulære.

På plussiden er børsten bøyd til en side for å gripe kortere vipper. Imidlertid la jeg etter noen timer merke til at mine øyelokk var dekket med mørke merker. Dessuten vil denne mascaraen ikke gjøre det bra under høyere temperaturer, da den smudger raskt.

Oppsummering

Damer, å velge en mascara har aldri vært lett, og jeg forstår dette perfekt. Imidlertid, etter å ha testet disse produktene, kan jeg trygt si at ingenting har fungert så bra for meg som Nanolash mascara.

Dette produktet begeistret meg med sin konsistens, enkel påføring, samt holdbarhet. Denne mascaraen vil definitivt bli i sminkevesken min mye lenger. Jeg klager heller ikke på de andre produktene jeg har tatt med i denne rangeringen. Imidlertid var det alltid et «men» med de fleste av dem.

Du må matche produktet med dine behov, og dette vil sikkert tillate deg å oppnå de beste resultatene og fremheve ditt fengslende blikk!