Bli kjent med Nanolash Lash Lift Kit! Hva kan jeg si om dette hjemmelamineringssettet for vipper?

Vippene mine har alltid vært mitt største kompleks. Dessverre har de alltid vært korte, manglet volum, og hatt en tendens til å falle ut. Jeg kan ikke legge skjul på at det å finne et sett for hjemmelaminering var en sjanse for meg til å gjenoppbygge vippene mine. Jeg valgte Nanolash Lash Lift Kit. Er du nysgjerrig på om jeg klarte å oppnå tilfredsstillende resultater?

nanolash lash lift kit

Tilstanden til vippene mine – hvorfor jeg bestemte meg for å prøve hjemmelaminering

Jenter, hvis jeg skulle beskrive tilstanden til vippene, ville jeg mest sannsynlig ikke funnet de rette ordene. La meg bare si at jeg brukte vippeextensions i mer enn 5 år. På dette tidspunktet, etter å ha tatt av extensions, la jeg merke til at de naturlige vippene mine var praktisk talt ikke-eksisterende.

De var korte og tynne, og hver gang jeg fjernet sminken, så jeg at de falt ut. Dette var ingen enkel situasjon, fordi selv om jeg påførte flere lag med mascara, ga det ikke ønskede resultater. Jeg var redd for å svekke dem enda mer ved å bruke strippevipper og kjemiske produkter.

Jeg har lest mye bra om vippeløftbehandling. Men er det en ekstremt dyr prosedyre når den utføres i en skjønnhetssalong. Derfor valgte jeg Nanolash vippeløftsett. Hvis jeg kunne utføre vippelaminering hjemme, uten å dra ut og lete etter en ledig avtale hos en skjønnhetssalong, var det en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.

Sett for vippeløft og laminering

Hjemmelaminering – mine følelser og tilbakemeldinger

Nanolash Lash Lift Kit er etter min mening et virkelig funn i skjønnhetsverdenen. Jeg kan ikke legge skjul på det faktum at det aller første møtet med den elegante esken var en ekstremt hyggelig opplevelse for meg. Lamineringssettet inkluderte:

  • 3 produkter for vippe-løft: Løft – Trinn 1, Fiksering – Trinn 2; Keratin Booster – Trinn 3
  • 3 par silikonstenger i 3 størrelser fra S til L
  • Vippe-lim
  • annet nødvendig tilbehør til behandlingen.

Et stort pluss er at hvert produkt kommer i 10 x 0,5 milliliter poser. Dette gjøre at du kan ta så mange som 10 vippelamineringer hjemme. Innholdet i produktet er en bonus. Vitaminer og næringsrike ingredienser som avokadoolje overbeviste meg med en gang.

Hva kan jeg si om selve vippeløftbehandlingen? Alt gikk raskt og smidig. Jeg forberedte vippene, rengjorde dem, separerte dem og festet stengene. Så fulgte jeg instruksjonene som fulgte med esken. Jeg påførte hvert produkt, ett og ett, og fjernet det etter 7-10 minutter.

Så fjernet jeg stengene, og jeg ble blåst av banen. Vippene mine hadde aldri sett så bra ut før. Ikke bare var de tykkere og lengre, men de var også fuktige og nydelig krøllet. De ble også mer motstandsdyktige.

Dette effekten varte i 5 uker. Produsenten sier at den kan vare i opptil 8 uker, men at det kommer an på tilstanden til vippene. Vippene mine var ikke i sin beste form, så jeg tror dette var grunnen til den korte holdbarheten av lamineringen.

vippesett for hjemmelaminering nanolash

Er jeg fornøyd med Nanolash Lift Kit?

Til slutt, her er noen ord til oppsummering. Jeg har bare positive ting å si om vippeløft- og lamineringsettet fra Nanolash. For meg er dette produktet perfekt. La meg minne deg på at takket være det kunne jeg gjenoppbygge vippene mine, som var i en virkelig dårlig forfatning.

I tillegg kunne jeg få ønsket vippelengde, krøll og tykkelse. Å ta en pause fra vippetangen og andre stylingprodukter forbedret også tilstanden deres. Jeg ville ikke vært i stand til å gi opp de andre stylingproduktene hvis det ikke var for at jeg kunne utføre vippeløft hjemme.

Nanolash vippeløft- og lamineringsett er et premiumprodukt. Det kombinerer kvalitet, eleganse og effektivitet. Jeg tror at alle bør prøve det minst en gang for å se om det utfører magi på vippene deres også. Jeg, for min del, vil helt sikkert gjenta vippeløftet og nyte de tilfredsstillende resultatene.